×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Ramptoerisme! stop ermee

Ramptoerisme! stop ermee


Vol ongeloof zit ik zojuist een bericht te lezen op omroep Brabant.

Er was een brand, en hoe handig is het tegenwoordig om even te kijken op 112 meldingen wanneer je een sirene hoort , en als het heel interessant is ga je natuurlijk even kijken! Nou niet dus! Want zoals het gezegde klinkt "er is geen beter vermaak dan leedvermaak" maak je het de hulpdiensten dus ontzettend moeilijk.

Ik heb persoonlijk nog nooit begrepen wat er leuk aan is om te gaan kijken bij een brand, ongeluk of wat dan ook, en al zeker niet om zoiets te gaan filmen.

Ik wil hier dan ook aandacht voor vragen! Ga alstublieft niet kijken of er iets aan de hand is, want ja er is iets aan de hand, en de hulpdiensten hebben ruimte nodig! Geef ze alstublieft de ruimte zodat ze gewoon hun werk kunnen doen, en zo mogelijk mensen kunnen redden.

WANT IEDERE SECONDE TELT!!!
Marion Wever
Daar sta ik 100% achter! :-D
09-05-2017 20:27
09-05-2017 20:27
Ingrid Tips en meer
Helemaal mee eens!
05-05-2017 23:22
05-05-2017 23:22
_PetitCorbeau_
Ik heb ook al gemerkt dat het soms heel erg kan zijn
03-05-2017 15:29
03-05-2017 15:29
Max Trans LGBTQ
Aan de ene kant heb je helemaal gelijk! Dat ten eerste. Het heeft met efficiëntie te maken voor de hulpdiensten. Wat mij vooral stoort is agressie tegen ambulance personeel waar ik veel vaker over hoor! Dat is gewoon ONACCEPTABEL. Je moet gewoon met je handen van hun afblijven. MAAR de mens is van nature nou eenmaal nieuwschierig, en dat is eigenlijk heel gezond. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Dus iedereen die ergens bij een ramp gaat kijken, ziet de gevolgen van iets en is gewaarschuwd. Dus dat is iets positiefs. Alleen vind ik wel dat je het fatsoen dient te hebben de hulpdiensten de ruimte te geven! Maar betrokken zijn bij iets, je aangetrokken voelen tot een situatie, is in mijn opinie niets verkeerds. Daar toon je naar mijn mening alleen maar je menselijkheid en je kwetsbaarheid mee, dat je het je aantrekt. (Uitzonderingen daargelaten dat er ook altijd een sociapaat ofzo tussen kan staan die de oorzaak is... dat gebeurt ook dat weet ik) maar je statement mag wel wat genuanceerder vind ik.
03-05-2017 11:20
03-05-2017 11:20