Vandaag ben ik gaan lopen......

Vandaag ben ik gaan lopen......


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De knop is om. Ik stopte met suiker gebruiken ( ik dronk veel koffie met suiker, en veel frisdrank.) Toen ik na mn zoveelste bezoekje aan de bedrijfsarts te horen kreeg dat ik echt wel 15 kilo af moet vallen en goed voor mezelf moest zorgen viel het kwartje.

Het begon allemaal vorig jaar mei, ik had zo'n last van mn knie, en deed redelijk zwaar werk. Ik kon niet meer, ging naar de huisarts en een (kijk) operatie aan mn knie volgde. Het herstel ging traag veel te traag.

Vorige week ging ik naar de bedrijfsarts, die zei je moet echt afvallen, dan heeft je knie meer rust. Toen ik vertelde dat ik weet waar het fout gaat, dat ik maaltijden oversla, zag ik zijn gezicht vertrekken. Hij zei, waarom sla je maaltijden over, vind je het je zelf niet waard om goed voor te zorgen. Die woorden sloegen in als een bom vond ik het mezelf niet waard. Ik heb daar nooit zo over nagedacht. Ik ging met een verwijzing naar een psycholoog naar huis.

Om mn hoofd leeg te maken ging ik lopen, met mijn hond. En ondanks de pijn in mn knie had ik er zo 2.5 km op zitten ( handig zo'n app met stappen teller op je telefoon.) Ik dacht nou morgen 2.6 km. en vandaag liep ik 6.9 km . ik probeer het op te bouwen loop niet te snel. De weegschaal geeft nog niet beduidend verschil aan maar dat zal zelf moeten komen. Rustig aan.

Vooralsnog ben ik hartstikke trots op mezelf. En dat moest ik even kwijt!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Jij bent goed bezig! Heel veel succes!
| 00:05 |
Hartstikke goed! Hoe vol.
| 10:28 |
Goed bezig! En wandelen is zoveel meer dan alleen bewegen. Ook heerlijk om je koppie leegmaken te maken. Iedere keer weer een stukje verder lopen en gezonde voeding, dan komen die kilo's vanzelf.
| 21:58 |
Stapje voor stapje je eetpatroon veranderen en lekker bewegen dan komt het wel. Volg mij op facebook voor veel tips hierover www.facebook.com/ForeverFeelGoodNL/
| 09:04 |
reden genoeg om trots te zijn op jezelf, doe zo verder
| 22:04 |
Super goed begonnen!! Volhouden!!
| 12:24 |
heel goed dat je er mee bezig bent
| 11:41 |
Inderdaad loop niet te hard van stapel, bouw het op en alles komt wel goed. Je moet erin geloven. Doe alles heel bewust. Wat ben ik aan het eten? Hoe? Waarom? Hoe zit het met mijn bewegingspatroon? Enz. Veel succes!
| 11:24 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen