Verliefd op een ander.....


Al maanden zitten we een half uur op de sport van onze kinderen, gezellig koffie erbij beetje kletsen over van alles en nog niks. Ik merk dat ik je aanwezigheid erg prettig vind. Soms een kleine aanraking, ik zoek er niks achter, ikzelf ben ook erg amicaal praat ook met veel gebaren, en een aanraking hoort daarbij.

Na een aantal weken betrap ik me op het feit dat ik uitkijk naar dat half uurtje per week, maar nog zicht ik er niks achter. Tot dat ene appje, helaas ik kom niet meer, andere verplichtingen. Mn hart slaat over verdorie denk ik daar baal ik echt van.

Na een week of 4 stuur ik je een appje gewoon onschuldig, hoe gaat het met je goeie vakantie gehad? in no time krijg ik een appje terug, alsof je zat te wachten op een berichtje, het begint allemaal zo onschuldig, over het weer de kinderen de sport......Maar de gesprekken worden serieuzer.....tot het moment dat je me een compliment gaf en ik vroeg of je zat te flirten en ik weet niet eens meer waar we het over hadden jij iets vroeg als zitten wij in de gevarenzone en zonder over na te denken app ik terug JA .

En toen begon het, constant appen. Ieder moment kijk ik op mijn telefoon , je geeft me het ene na het ander complimentje, je geeft me wat ik thuis niet krijg! Op school zie ik je bij het halen van de kinderen, een kleine knipoog maakt mn dag. De kinderen spelen bij elkaar en nu komen we zelfs bij elkaar over de vloer . Gezellig maar ook gevaarlijk. Spannend.

En nu is het weekend jij bent bij je vrouw, ik bij mijn man. We appen weinig, vanmiddag heb je je kind opgehaald en wat gedronken bij ons thuis, mn man vind je aardig.......ik zeg ja ik vind hem ook aardig.....ik wacht op maandag het eerste appje