Verliefd op een ander (3)

Verliefd op een ander (3)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dinsdag, je bent niet aan school. M'n hart slaat over....je bent er gewoon niet ik raap mezelf bij elkaar en maak een praatje met andere moeders...mn gedachten dwalen af, zou dit dan echt het einde zijn, ik heb ook nog maar weinig van je gehoord vandaag. Maar je had me toch evenkunnen laten weten dat je niet zou komen.

Ik kan het niet laten om toch een app te sturen....." dus het echte afkicken is begonnen." ik krijg alleen terug ik had het druk. Nou ok , koppig als ik ben stuur ik je om 14.20 ok, ik zal je met rusten laten, ik app niet meer.Ik zie dat je het gelezen hebt, maar geen reactie duidelijker kan niet toch.

Ik leg mn telefoon aan de kant, en ga mezelf maar bezig houden. Na koken, eten en de afwas pak ik mijn telefoon, een appje zou het dan toch....." kun je het nog volhouden moeders" heel even denk ik nee ik stuur niets terug......maar dat kan ik niet. Om toch te laten merken dat ik wat boos ben schrijf ik "beter dan jij geloof ik" Maar ik miste je schrijf je .....en ik smelt. Je mist me, ik jou ook. Maar wat met dat stoppen dan vraag ik , we kunnen toch gewoon vrienden zijn, we mogen elkaar toch lief vinden schrijf je. Ik antwoord met een hartje. Maar ondertussen bedenk ik wij kunnen niet gewoon vrienden zijn, daarvoor is teveel gebeurd. En ik schrijf je dat, ik vertel je dat ik niet gewoon vrienden met je kan zijn, en de enige optie dat het over gaat is elkaar niet meer zien. Je schrijft dat is geen optie. Ik val met mn telefoon in mn hand in slaap.

's morgens word ik wakker en toch is daar weer een appje van jou..........Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooi geschreven, ik heb de eerdere delen niet gelezen maar hoop nooit in zo'n situatie te komen.
| 18:23 |
Oh oh, en de wettige van je vriendin heeft nog niets door?
| 15:59 |
Zover ik weet niet. Wat ik ook uiterst vreemd vind
| 07:57 |
Hmmmmm stranger and stranger........
| 17:32 |
Herkenbaar verhaal voor velen denk ik.
| 10:21 |
Leuk geschreven hoor :)
| 14:49 |
t gebeurd maar al te vaak..is dit echt of fictief
veel van mijn dinnen overkwam dit al en vaak
de man heeft erge behoefte in t jagen
beide vrouwen te druk met de kinderen en stompen wat af in de relatie
openlijk bespreken met je eigen vent is t beste..dat je in jullie relatie spanning mist en wat gaan we dr aan doen etc
| 14:37 |
Dit overkomt mij niet. Mijn vriendin wel, en ze laat me zo ongeveer perminuut weten wat er gebeurt hahahah . En ik zag dat 18+ verhalen goed gelezen worden dus ik dacht laat me daar nou eens een serietje aan wijden ;)
| 14:39 |
wijs aan gedaan ahahah want t gebeurd te vaak dat vrouwen erin stinken en hun huwelijken onterecht naar de gallemiesen gaat
| 14:51 |
Ook weer mooi geschreven
| 14:35 |
Leuk geschreven hoor.
| 14:31 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen