Wel of niet vaccineren. Wat een discussie.

Wel of niet vaccineren. Wat een discussie.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wel of niet vaccineren. Een hele discussie. ( in deze blog ventileer ik mijn mening ) . Ik heb mijn kinderen altijd trouw laten vaccineren. Gewoon om hun te beschermen tegen de ziektes die kunnen voorkomen. Vaccineren hoort er gewoon bij is mijn mening. Mensen die hun kinderen bewust niet laten vaccineren kan ik dan ook niet begrijpen. Ik vind dat egoistisch, en niet alleen brengen ze hun eigen kind in gevaar maar ook klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes . Nu is mijn oudste dochter 11 en over een tijdje zal zij een oproep krijgen voor de vaccinatie tegen baarmoederhals kanker. En dit is de enige waarover ik twijfel, ikzelf heb een voorstadium van baarmoederhalskanker gehad, en dat traject was geen pretje, dus neig ik naar ja, maar alle spookverhalen die je leest over bijwerkingen dan neig ik naar nee.

Hoe staat jullie tegen over vaccineren.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ben benieuwd of je al een keuze gemaakt hebt. Zie mijn blog: yoo.rs/marjolein.smet/blog/de-inmiddels-beruchte-hpv-vaccinatie-1530024206.html?Ysid=76006
| 16:00 |
Mijn reactie over vaccinaties sloegen bij mij op de ' kinderziektes '
| 19:49 |
Wel zou ik wanneer ik dochters had gehad ze goed voorlichten over sexueel gedrag. En de risico's. Want volgens mij zijn ze steeds jonger sexueel actief . Sex schijnt normaal te zijn op een bepaalde leeftijd. VANAF 13?
| 19:47 |
Mijn kinderen heb ik gevaccineerd vroeger. Ik denk dat ik het niet zou durven om het niet te doen.
Maar ik respecteer ieders mening.
En dat zijn er veel.
| 19:43 |
Ik ben absoluut voor vaccineren. Er wordt hier gezegd "polio is al heel lang niet meer in Nederland". Ik wil graag duidelijk maken dat de vaccinaties hier aan mee hebben gewerkt. Maar stel dat we allemaal zouden stoppen met vaccineren. Maar we blijven wel mooie reizen maken en vluchtelingen verwelkomen. Ik denk niet dat het dan heel lang duurt voordat de ongenode gasten zich weer onder ons gaan versprijden.
Ook wordt er gezegd dat de HPV vaccinatie tegen een bepaalde HPV variant wordt gegeven. Dit is waar. Dit zijn de 2 varianten die het gros van de baarmoederhalskankers veroorzaken. Ben je helemaal veilig na vaccinatie? Nee, een klein percentage van de baarmoederhalscarcinomen worden veroorzaakt door een ander HPV type. Heb je mensen in je omgeving die 'm gehad hebben of hun kinderen hebben laten vaccineren? Vraag die eens! In mijn omgeving zijn er verschillende die een prikje gehaald hebben, geen van hen geeft aan (nu zo'n 5 a 6 jaar later?) Klachten te hebben gehad.
Veel van de stoffen die op internet genoemd worden líjken veel op bijvoorbeeld metalen, maar op chemisch gebied zitten er net een aantal verbindingen anders en is het dus niet dat metaal.
Aan de andere kant: baarmoederhalskanker doet er erg lang over om zich te ontwikkelen (5-9 jaar ongeveer). Zolang je netjes naar de oproepjes van de dokter gaat, zal het op tijd ontdekt kunnen worden.

Succes met het maken van je keuze!
| 15:10 |
Ik vaccineer niet. Mijn kinderen hebben een gezonde natuurlijke afweer. Ooit eens gelezen wat er allemaal word ingespoten?
| 16:08 |
Helemaal niet? Maar wat als ze een hele besmettelijke ziekte krijgen . Ik zou mezelf dat dus niet kunnen vergeven he. Of net als ik in een voorstadium van baarmoederhalskanker komen.
| 08:03 |
Als je je goed ingelezen hebt in het vaccin baarmoederhalskanker helpt het maar tegen een variant van baarmoederhalskanker. Vroegere generatie werd ook niet geënt en leef nog steeds. Bof, Mazelen en Rode hond ga je niet dood aan! Polio komt niet voor in Nederland. Tetanus ga je oom niet dood aan en maar een heel klein percentage wordt onvruchtbaar. Mijn kinderen zijn nooit ziek. En als ze een van deze ziektes krijgen helpt hun natuurlijke afweer ze er wel door heen! Het enigste wat ik wel ent is tetanus maar ook alleen als ze ergens wonden hebben door een beet of iets dergelijks!
| 21:03 |
Absoluut wel doen.
| 03:56 |
Zelf heb ik alle vaccinaties gehad in mijn kindertijd. Toen ik zelf mocht kiezen voor de baarmoederhalskanker vaccinatie, heb ik het niet gedaan. De verhalen die ik hoorde, maakten me bang. Ik hoorde die tijd, dat huisartsen hun dochters die vaccinatie niet lieten halen om de mogelijke gevolgen. En destijds had ik het gevoel een proefkonijn te zijn, aangezien het niet zo lang in Nederland was. Verder is deze soort kanker niet in de familie, maar dat zegt natuurlijk niet alles helaas. Tot de dag van vandaag heb ik geen spijt dat ik 'nee' heb gezegd tegen deze vaccinatie.
| 17:39 |
er is geen discussie, vaccineren is in het belang van het kind én de maatschappij. Betrouwbare studies genoeg die dit aantonen, en geen enkele betrouwbare studie die daar iets gefundeerd tegenin brengt. De enige tegenargumenten komen van religieuze idioten
| 14:33 |
Ik laat ze gewoon vaccineren, vind de discussie een beetje raar. Natuurlijk gaat het wel eens mis bij kinderen. Maar bij de overgrote meerderheid is het gewoon goed gegaan, toch...?! En dat is ook bij gewone vaccinaties zo geweest.
| 12:33 |
Ik ben er voor
Onderzoek naar neveneffecten is lang niet zo uitgebreid en wordt vaak overdreven.
Ik vind het nog altijd veiliger om het wel te doen.
| 11:19 |
Dank je voor je reactie, ik zat in een discussie op facebook, waarbij ik bijna virtueel werd onthoofd omdat ik mijn kinderen wel vaccineerde, of ik wel wist wat voor rotzooi er in de gezonde kinderlijfjes werd gespoten.....
| 11:20 |
He recht op vrije meningsuiting vind ik enorm belangrijk maar ( ik heb zelf geen kinderen) maar ik ga er niet mee akkoord als je iets doet dat niet alleen jou beïnvloed maar ook anderen dan vind ik dat de meerderheid recht heeft op bescherming. En dan valt voor mij die vrije mening en beslissing weg.
| 11:23 |
Ben ik het absoluut met je eens.
| 11:28 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen