Wel of niet vaccineren. Wat een discussie.


Wel of niet vaccineren. Een hele discussie. ( in deze blog ventileer ik mijn mening ) . Ik heb mijn kinderen altijd trouw laten vaccineren. Gewoon om hun te beschermen tegen de ziektes die kunnen voorkomen. Vaccineren hoort er gewoon bij is mijn mening. Mensen die hun kinderen bewust niet laten vaccineren kan ik dan ook niet begrijpen. Ik vind dat egoistisch, en niet alleen brengen ze hun eigen kind in gevaar maar ook klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes . Nu is mijn oudste dochter 11 en over een tijdje zal zij een oproep krijgen voor de vaccinatie tegen baarmoederhals kanker. En dit is de enige waarover ik twijfel, ikzelf heb een voorstadium van baarmoederhalskanker gehad, en dat traject was geen pretje, dus neig ik naar ja, maar alle spookverhalen die je leest over bijwerkingen dan neig ik naar nee.

Hoe staat jullie tegen over vaccineren.