Dagboek van een haakster - week 2


Zondagavond, tijd voor een nieuw dagboek! Niet een heel uitgebreid artikel deze keer. De week stond weliswaar in het teken van haken, maar niet voor mezelf. Ik werk momenteel aan een aantal reviews, waar ik jullie natuurlijk nog niks van kan laten zien! Wel haakte ik een klein stukje aan mijn vaste projecten... De mystery blanket en de discover the seasons-cal! Kijken jullie mee?

Discover the seasons

Vrijdag kwam deel 11 online! En het is een wonder, ik ben nog steeds bij. Foto's maken, wordt wel met de week lastiger. Dat geldt overigens ook voor de mystery blanket. Ik heb voor deze deken van onze "professionele" (not) fotostudio in de logeerkamer, uit moeten wijken naar de hal. Iets minder fotogeniek dus, maar hé, het gaat om de deken!

Ik weet het, ik heb het vaker gezegd... Maar deze week moet ik écht gaan blokken. Helpen jullie mij herinneren? Vanavond staan de andere drie blokken van deze week op de planning en dan kan hij mooi de rest van de week op de blokmat drogen.

Mystery Blanket

Ik heb Kristel vandaag even een vriendelijk verzoek gestuurd of ze de blokken de volgende keer wat minder mooi wil maken. Het wordt zo saai om iedere keer zo positief te zijn. Helaas gaf ze daar geen gehoor aan. Daarom alwéér een lofpraatje.

 

Het tweede blok moet nog geblokt worden, dus die ziet er nu nog een beetje rommelig uit. Het eerste blok behoort wederom tot mijn favorieten! Ik houd van haakwerk met reliëf erin. De pop-corns springen er echt uit, en in combinatie met de andere blokken past hij perfect!

Ik kan me al een beetje voorstellen hoe de totale deken gaat worden. Het is nu nog een bont geheel, maar met de rand eromheen, twijfel ik er niet aan dat het uiteindelijk een prachtig geheel wordt. Er staan nog negen blokken op de planning, en dan is het écht voorbij! Daar wil ik nog even niet aan denken!

In de herhaling

Ik neem je wederom even mee door de artikelen van afgelopen week. Deze week stonden er weer een hoop artikelen online!

Maandag stond mijn verslag over de handwerkbeurs in Zwolle online. Inclusief shoplog. Ik kletste bij met een hoop oude en nieuwe bekenden. Je leest het artikel hier!

Dinsdag gooide ik het een keer over een andere boeg. Ik reviewde het boek van de meiden van Hemelsblauw. Benieuwd naar mijn handletter-talent? Klik hier!

Vervolgens stonden er op woensdag maar liefst 2 artikelen online! Ten eerste reviewde ik een nieuw onmisbaar item in mijn haakstash: de yarn project planner van Yla!

Daarnaast stond er natuurlijk een nieuwe serie op het programma: Schik met Scheepjes. Een lekker  kletsartikel, waar ik je met Diana op de hoogte houd van de vorderingen in onze scheepjes-cals! Benieuwd naar het allereerste artikel? Kijk even hier!

 

Ten slotte dacht ik afgelopen week even na over het upload-schema van mijn blog. Ik merkte dat ik wat meer structuur nodig had, dus komen er op vaste dagen, vaste artikelen online! Hier lees je alles!