×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Especial and more

Especial and more


Op de vorige editie van de knit en knot ontmoette ik Janny van Especial and More. Ik heb al vaker over haar geschreven, dus jullie weten dat ik fan ben van haar producten en haar haakstijl. Ik was dan ook heel erg blij toen ze mij vroeg een paar van haar nieuwe patronen te testen en uit te haken voor de voorjaarseditie van de knit en knot. Graag zelfs! Zo gezegd, zo gedaan. In dit artikel mag ik jullie eindelijk het resultaat laten zien!

Ik haakte onder andere een vintage pot en een flessenhoes in lentestijl. Beide hele andere projecten, maar allebei even leuk!

Vintage pot

Hoewel ik zelf niet snel naar vintage-kleuren grijp (dat weten jullie inmiddels wel ;-) ), ben ik heel blij met het potje. Zo blij zelfs dat hij een pontificale plek heeft in mijn haakhoekje. Ik gebruik de pot namelijk om mijn tunische haaknaalden en breinaalden in te bewaren.

 

In het pakketje voor de pot vind je alles om gelijk te starten met haken. Van het katoen tot het jute, van het knoopje tot het tape om alles vast te plakken aan de pot. De prijs is erg gunstig, namelijk €7,-. Je bestelt het pakketje hier!

 

Flessenhoes

Ik haakte voor Janny ook een flessenhoes. Ze had deze al in drie versies - een winter, een zomer en een herfstuitvoering, maar de lente ontbrak nog. Nu niet meer!

Ik kreeg vijf vrolijke lente-kleurtje opgestuurd waarmee ik de hoes haakte. Je kunt het patroon kopen op de webshop van especial and more, namelijk hier!. Het enige dat je nodig hebt zijn vijf bij elkaar passende kleuren katoen en een fles. De hoes is gebaseerd op een fles van 24 cm hoog en 34,5 cm doorsnede. Het patroon kost €1,75!

Enne, zo stond hij op de knit en knot!

Especial and more heeft nog veel meer leuke producten. Een ontzettend leuke paasslinger bijvoorbeeld, of hele toffe kussens en tassen. Zeker de moeite waard dus om even naar te gaan kijken!

Heb jij al wel eens iets gehaakt van Especial and More?

notifications_noneadd
02-11-2018 14:11
8 volgers , 43 antwoorden
43 antwoorden
notifications_noneadd
22-10-2018 20:56
1 volger , 1 antwoord