Haaknieuws Maart


Het was alweer een tijdje geleden dat er een artikel met haaknieuws online stond. Er is inmiddels weer een hoop nieuws onder de zon in haak- en breiland. Het werd dus wel weer tijd voor een update! Lezen jullie mee?

Knit en Knot

Dit weekend is het weer zo ver: De Knit en Knotbeurs. Ik zal weer drie dagen aanwezig zijn als gastblogger, dus ik ben mijn projecten al bij elkaar aan het sprokkelen. Er zijn bijna zestig stands waar je je hart op kunt halen tussen alle mooie wolletjes, haak- en breinaalden. Daarnaast zijn er veel bekende namen uit de haakwereld te vinden. Zo lanceert Anja Toonen, van Haakpret, haar nieuwe boeken (zie verderop voor meer!), komt Daniëlle van Dani's creaties haar prachtige knuffels laten zien en zijn de dames van Club Geluk aanwezig om samen met jou een fantasie brei- of haaksel te maken! Daarnaast ben ik natuurlijk zelf drie dagen aanwezig aan de blogger- en vloggertafel.

Kaartjes zijn nog steeds te koop via www.knitenknot.nl.

Dierenkrukjes haken Deel 1 en 2

Zoals ik hierboven al vertelde, zal Anja Toonen op de beurs haar twee nieuwe boeken lanceren... en wat voor boeken. Zodra ik het nieuws hoorde, had ik gelijk een nieuwe nummer 1 op mijn boekenwishlist. Ze brengt namelijk een boek uit met patronen voor dierenkrukken. Hoe tof!

De boeken vanaf dit weekend te koop bij verschillende brei- en haakwinkels!

Garen Draaischijf

Dennis van yourzs maakte mij attent op een heel tof nieuw product, waar mijn kwijlsensor overuren door ging maken: De Garen Draaischijf. Jullie weten hoe blij ik ben met mijn wolwinder. Dit is hetzelfde principe, maar dan nóg makkelijker. Je hoeft je bol namelijk niet eerst op te winden, maar schuift hem gewoon over het staafje... en afrollen maar! Jullie kunnen héél snel een review verwachten, want als hij net zo ideaal is als ik denk, wordt dit een grote favoriet! Je kunt hem kopen op www.yourzs.nl voor €13,95.

Nieuwe Breiclub.nl Bloggers

Een van de vaste blogs in mijn lijstje is die van de breiclub.nl (je weet wel, van de mystery blanket!). Er staat iedere dag een blog online over haken óf breien en sinds een paar weken zijn er een hoop nieuwe bloggers toegevoegd aan de poule. Leuk om weer nieuwe namen te zien en nieuwe inspiratie op te doen! Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!