Knit en Knot the afterparty - dag 1


Het zit er weer op! Ik ben gebroken van drie dagen Knit en Knot, maar wat was het weer een feestje! Ik heb heel veel nieuwe, oude en online bekenden ontmoet en gesproken. Morgen, overmorgen en woensdag lees je alles! Nu weer gewoon over naar de orde van de dag (of week), want mijn dagboek staat weer online. Deze week weer eens wat anders dan alleen de mystery blanket, ik viel namelijk weer voor een oude liefde. Lezen jullie mee?

Mystery Blanket

Shame on me! Ik wéét dat ik beloofd had dat alle blokjes aan elkaar zouden zitten deze week, maar jullie kennen me inmiddels langer dan vandaag hè. Jullie hadden vast niet verwacht dat hij écht af was ;-). Ik ben wel een heel eind hoor! Het begint al echt op een deken te lijken, kijk maar!

Ik nam hem natúúrlijk mee naar de Knit en Knot, waar hij, ook níet af, lag te stralen op tafel.

Leuk om zoveel reacties te krijgen van mensen. Veel herkenning van mensen die ook met de mystery blanket bezig zijn, maar ook bewondering van mensen die héél graag het patroon willen en, toen dat niet kon, zeker overwegen om volgend jaar mee te doen. Goed gedaan Kristel! You made my days!

Woondeken Serdani

Hij is er weer! Door alle "verplichte" haaksels, lag mijn andere lievelingsproject even stil. Afgelopen woensdag was ik het zat en besloot alle moetjes te negeren en gewoon een avond voor mezelf te haken. Met resultaat! Ik ben aangeland bij toer 61. Het is nog 8 toeren "doorbijten" en dan begint er weer een nieuw blok. Op de een of andere manier lijkt de deken sneller te gaan als je van blok naar blok kunt haken. Herkennen meer mensen dit of ben ik de enige?

Op de foto lijkt het of de deken enorm naar binnen trekt, maar dat valt in het echt erg mee. Ook deze deken kreeg op de beurs veel bekijks. Allemaal dankzij het prachtige patroon van SerDani!

In de herhaling

Er valt deze week niet veel te herhalen! Alleen maandag stond er een artikel online: Haaknieuws. Maar volgende week maak ik het ruimschoots goed met jullie, dat beloof ik (ja, nu echt! Ik hoop jullie snel weer te zien!