Knit en Knot the afterparty - dag 3


En toen was het alweer dag drie. Hoewel ik me, om financiële redenen voorgenomen had om geen rondje meer te gaan lopen, kon ik het niet laten. En dat levert vaak de leukste gesprekken op! Maak je dus maar klaar voor een overvol artikel! Pak er een kopje thee en een stukje chocola bij en lees snel verder!

Vandaag zat ik aan de bloggerstafel met twee hele gezellige meiden. Ten eerste Daniëlle, van Dani's creaties. Ze maakt hele mooie knuffels, die ik zeker terug ga laten komen op Siets aan de Haak. Ik ben vooral fan van eendje Freddie. Te schattig!

Daarnaast schoof Anneke van Hartedeeltjes aan. Ze heeft een geweldige wens, namelijk een ligbad vol gehaakte hartjes! Zo kun je letterlijk baden in liefde. Een ontzettend lief en mooi idee waar ik graag een bijdrage aan lever. Ik haakte dan ook met Anneke mijn eerste hartje!

Ook hier gaan jullie meer van horen, maar wil je nu alvast je steentje (of hartje) bijdragen, neem dan zeker een kijkje op de website van Hartedeeltjes!

Ten slotte ontmoette ik Gabriëlle: De allereerste breiclub-blogster. De breiclub.nl was goed vertegenwoordigd, dus maakten we een heuse Breiclub-selfie. Benieuwd waarom ik op deze selfie sta en wie de rest is? Je leest er binnenkort alles over!

En dan, voor we overgaan naar de stands die ik bezocht, maakte ik kennis met Yolande van der Boom. Wat een leuke en gezellige meid is dat zeg! Ze is bekend van haar boek Haken in Ibiza Style. Ze had dan ook prachtige projecten bij. Van barefoot sandals tot een fantastisch zomers setje. Van een leuk tasje tot een prachtige deken. Alles met de nodige glitters natuurlijk, zoals het Ibiza betaamt. Ik heb gelijk het boek besteld en ik vind het echt een aanwinst in mijn haakboekencollectie. Je kunt het boek via onderstaande link bestellen!

[bol_product_links block_id="bol_58d2d4b066307_selected-products" products="9200000055844682" name="Haken Ibiza Stijl" sub_id="" link_color="003399" subtitle_color="000000" pricetype_color="000000" price_color="CC3300" deliverytime_color="009900" background_color="FFFFFF" border_color="D2D2D2" width="250" cols="1" show_bol_logo="1" show_price="1" show_rating="1" show_deliverytime="1" link_target="1" image_size="1" admin_preview="1"]

En dan... deed ik nog één rondje over de beurs (net als dat ik mijn man regelmatig wijsmaak dat ik nog één toer haak... Sure!). Ik moest echt nog even mij Draadkracht kijken. Deze gezellig mensen vielen me vorig jaar al op. Toen had ik geen tijd om mijn eigen draad te verven. Helaas lukte het dit jaar weer niet, maar die eigen draad gaat er komen! Hoe tof is het om een bolletje garen te hebben in de kleuren van mijn logo! Het leuke is dat je uit verschillende kwaliteiten kunt kiezen. En dan moet je niet denken aan de standaard wol of katoen. Ze hebben bijvoorbeeld Yak-garen waar ik onmiddellijk voor viel. Een mooie uitstraling en heel zacht. Doordat het basisgaren grijs is krijg je mooie diepe kleuren. Jullie lezen het al: Dit garen schreeuwt Siets aan de Haak. Hebben!

Vervolgens kwam ik in gesprek met de dames van Dutch Wool Diva. Wat een geweldige naam! Ik heb hier een erg gezellig gesprek gehad. Bovendien hadden ze de meest prachtige garens bij. Mijn kwijlsensor stond op de hoogste stand!

 

Hier wordt je toch blij van.. Naast haken en breien houden deze dames zich ook bezig met spinnen. Ze hebben dan ook een briljant concept: De diva dosis Spinclub. Een soort abonnement waarbij je iedere maand een ander soort wol krijgt die je zelf kunt spinnen. Heel leuk bedacht!

Ten slotte bracht ik nog een bezoek aan Vacht en Dacht Spinnerij. Deze stand stond naast de bloggerstafel, maar net aan de andere kant van waar ik zat. Wel zo netjes om me toch even voor te stellen. En dat heb ik geweten! Wat een mooie spulletjes hadden ze bij zeg. En met een prachtig verhaal vol passie. Het doel van Vacht en Dacht Spinnerij is om garen te vervaardigen dat van begin tot eind fairtrade is. Dat iedereen, van schaap tot scheerder en van spinner tot verkoper goed behandeld wordt en er voldoende aan overhoudt. Niet meer dan logisch wat mij betreft, maar helaas nog niet overal het geval. De garens van Vacht en Dracht zijn ook nog eens heel mooi, met de wat ruigere uitstraling. Uitermate geschikt voor home-deco projecten, maar ook voor knuffels en kleding. Multi-inzetbaar dus. Ook over vacht en dacht spinnerij gaan jullie zeker nog meer lezen.

En dan echt als aller-allerlaatste wil ik jullie nog even de goodiebag laten zien die ik kreeg van de organisatie.

Vooral met het Yarn-magazine ben ik erg blij. Er staan prachtige patronen in.

En nu zit het er echt jongens! Het waren drie geweldige dagen. Ik heb ontzettend genoten van alle nieuwe en oude contacten. Heerlijk om me weer even drie dagen onder te dompelen in wol, garen, haaknaalden en lieve mensen. De volgende editie is op 13, 14 en 15 Oktober. Ook dan zal ik weer aanwezig zijn als gastblogger. Enne, jij komt toch zeker ook?