Zeg het met bloemen - deel 4


Vorige week sloeg ik een weekje over, doordat het plotseling zo druk was met de blog. Maar deze week is Hedy's bloemencal weer terug. Er stond een vrolijke gele bloem op het programma. En met het lekkere weer van vandaag, waan ik me spontaan in de lente!

Ik haakte de bloem wederom met pinguouin esterel. Lekkere knalkleurtjes deze week!

Leuk is hij hè. De kracht van de cal van Hedy, ligt echt in de eenvoud! Geen enkele bloem is heel moeilijk te maken, maar het resultaat is des te leuker. Doordat je het steeltje maakt door een rietje, of in mijn geval satéprikker te omwikkelen met groene wol, hoef je niet enorm te priegelen met het steeltje, zoals bij bloemen vaak het geval is. Echt een cal die ook geschikt is voor beginners dus. Daarnaast legt Hedy de steken enorm duidelijk uit op haar eigen blog, dus lukt het toch niet is er geen man overboord!

Het wordt al een echt boeketje zo, ik kan niet wachten tot alle tien bloemen bij elkaar staan! Dan is het pas echt lente in huis!

Ik ben nog steeds heel blij met mijn tot vaas gebombardeerde weckpot van Nicole's choice! De maat is perfect en het maakt de bloemen echt af!

Volgende week is het tijd voor nummer 5. We zijn dan alweer op de helft van deze cal, tot dan!