Nieuws xD


Oh help, ben in tijden niet meer via de laptop bezig geweest (lang leve de gsm), en heb ik hier ineens een totaal ander scherm, nuja op hoop van zegen xD


In elk geval, je moet het maar even kunnen he, 7 maand ver in de zwangerschap, gisteren nieuwe job gestart (thuiswerk, eigen uren, best leuk, maar telefonisch en met een bijna 2 jarig helpertje xD) en aan het aftellen tot vanavond om nog een bom te kunnen droppen xD

Dus als het terwijl wat stil is geweest, mea culpa, voorbereidingen vergen ook tijd xD

Maar dus inderdaad, nieuwe job, nadat de gtb (belgische instantie voor mensen die een aangepaste job nodig hebben wegens allerhande mogelijke redenen, in mijn geval chronisch ziek en gewoon moeilijk combineerbaar met duizend-en-één ziekenhuisafspraken, hypoglycemische aanvallen, hyperglycemische aanvallen en syncopes) me dus wegens mijn zwangerschap even "on hold" had gezet, is mijn dossier doorgespeeld geweest naar de vdab "tot aan mijn bevallingsverlof" - de vdab... zelfde soort instantie maar dan voor mensen zonder enige beperking in hun jobkeuze/jobinhoud... allez de gtb voor gezonde mensen dus xD.

Met als gevolg, mijn dossier bovenaan de rest hahaha, de laatste paar maanden dus naar honderd en een sollicitatiegesprekken gestuurd geweest, en warempel, der is toch ene die positief heeft gereageerd zeker.

Lekker wereldje op zijn kop hier, maar voor zolang het duurt is het toch wel weer inkomen bij.

En moest er iemand interesse hebben, ik maak afspraken voor een orange vertegenwoordiger regio Roeselare ;) Roep maar als ik je in mag plannen hahaha

Vanavond komt daar dus wellicht meer nieuws (en meer gezonde stress) bij!

Ogen dicht, en springen!


Grtz


Ikke