Fashion Influencers


Bloggers die mij inspireren.

Er zijn een aantal bloggers die mij inspireren. Ze inspireren mij op gebieden van Fashion & Beauty, maar ook op spiritueel gebied. Ook ben ik mede dankzij hun erachter gekomen waar mijn echte passies liggen, en waar ik echt voor wil vechten om mijn dromen waar te maken.

 

Billie Rose

Sinds Februari 2016 is ze ambassadeur van Vila, en aangezien ik zelf bij Vila/Pieces werk, kreeg ik dit allemaal mee. Ik vond haar direct inspirerend, en sindsdien volg ik haar eigenlijk op Social Media.

Ze zit op instagram, snapchat, youtube en facebook. Ook heeft ze haar eigen blog Billie Rose. Ze plaatst o.a. fashion- en outfit inspiratie, video's, reisblogs en make up tips

Linda Hallberg

Linda Hallberg is een zweedse make up artist en blogger. Ze is een leuk en bijzonder persoon, maar ze inspireert mij vooral met haar makeup. Ze plaatst onzettend veel leuke blogs met tips over make up- en beauty producten. Ze zit op instagram en facebook en heeft ook haar eigen blog

Audrey Kitching

Audrey Kitching inspireert mij al sinds mijn jeugd. Voorheen was ze ook wel een "scenequeen" zoals vele mensen dat noemden. Ze heeft een erg uitgesproken look. Mij inspireert ze vooral om haar teksten en quotes. Ik was vroeger zoals mensen mij noemden een "gothic of emo". In die tijd ben ik veel gepest, maar deze vrouw heeft mij zo geïnspireerd om door te zetten, en voor mezelf te leren opkomen etc. Dat je mag zijn zoals je zelf wilt zijn. Ze zit o.a op twitter en instagram en heeft haar eigen blog. Zeis ook op spiritueel gebied heel interessant en daar vind je veel over terug op haar blog.

 

Liefs, Simone