Creatief recyclen.

Creatief recyclen.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Soms heb je op kinderkleertjes vlekken die niet weg te krijgen zijn. Meestal geef ik kinderkleertjes aan iemand door, maar  als er grote lelijke vlekken erop zitten doe ik het niet zo gauw, en weggooien vind ik altijd zonde... 

Daarom heb ik een paar vlaggenlijnen ervan gemaakt. Gewoon vlekkeloze plekjes kiezen, knippen op gewenste maat... breigaren erbij, dan even vastmaken en klaar.

Op die vlaggenlijnen doe ik ook altijd ballonnetjes ophangen. Vast makken deed ik altijd met draadjes (wat een karwei zeg) maar nu niet meer. Tegenwoordig gebruik ik gekleurde wasknijpers: lekker makkelijk en lekker vrolijk!

De vlaggenlijn van stof is wasbaar, wat ook prettig is.


Nog meer vlaggetjes:

Andere recycle projectjes:

Wil je ook bloggen?


Aanmelden kan je hier:Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ze komt weer logeren bij oma Flits en dus..dank je
we gaan mijn slingers maar eens maken omdat ik begin April 65 ga worden, een maand ouder dan onze vader
| 11:11 |
Gezellig zeg ;) Er komen weer mooie fotoblogs tevoorschijn (voorzie ik, haha)
En ja, dan nog een anderhalve maand en groot feest voor jou!
| 11:39 |
Hoop t wel.. eerst eens zien hoe t zal gaan met die traumatherapie..want vaak hoor je als er muurtjes breken dat ej boos en van slag raakt hahahah, wordt een vrolijke bende dan , heerlijk..maar dat Senne en ik foto s gaan maken en blogs plaatsen, zit er echt wel in aj, dank je
| 11:43 |
Veel sterkte, en ook success met die traumatherapie. Ik hoop dat het gaat werken voor jou.
| 13:04 |
de bedoeling is dat daardoor fysiek de spieren en zenuwen tot ontspanning komen en ik weer kan dansen op de pleinen ..t proberen dus waard..dank je..je moet jezelf iets gunnen...zelfs al doe tt pijn
| 13:39 |
Ik zou jou wel dansend op de pleinen willen zien ;) dus, het proberen is altijd waard.
| 13:59 |
Doen we hier 1 x per jaar op de Huissense dag, dan komt mijn oudste met zijn dochtertje ook tegenwoordig... ooit jeugdsentiment..die houden we erin..ter herinnering aan een zware periode in ons leven waar we toch innig deelden. zal ff zoeken, moment
| 14:03 |
De laatste is absoluut top, ze vormen zeer mooie duet!
| 14:49 |
Lak aan wat de mensen zeggen en gezond plezier ja ..hier geniet ik ook erg van
| 15:17 |
Leuk gedaan! Tof
| 20:19 |
dank je wel!
| 08:11 |
Ziet er vrolijk uit en is milieubewust!
| 20:40 |
Ja!
| 20:56 |
leuk en vrolijk !
| 10:09 |
Haha dat is nog eens creatief bezig zijn.
| 21:28 |
Heel leuk allemaal! Het zou ook met vrolijke plastic tasjes kunnen. Ballonnen maak ik meestal trosjes van.
| 14:09 |
Voor de ballonnen gebruikte ik vaak paperclips, maar wasknijpers is natuurlijk ook een goed idee.
| 21:53 |
Leuk idee. Heb nog heel wat lapjes en oude kleren! Helaas geen kinderfeestjes meer. De laatste jaren kocht ik al vlaggenlijnen van stof omdat je die ook gewoon in de was kunt doen. Ze gaan dus ook nog eens lang mee.
| 21:51 |
Ja, precies ))
| 16:06 |
Prima hergebruik feestelijk leuk
| 09:13 |
Dank je wel)
| 09:16 |
Leuk gedaan weer
| 19:02 |
Dat is een goed idee!
| 12:27 |
Grappig idee.
Ook leuk om kindjes zelf te laten doen op een feestje
| 11:19 |
Ja, inderdaad! Dat is een leuke aanvulling)
| 11:33 |
Top idee hoor!
| 10:30 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen