Kindertraktaties op school: een idee plus mijn ervaring

Kindertraktaties op school: een idee plus mijn ervaring


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Alle plaatjes zijn klikbaar.

Deze schooltraktaties heb  ik bedacht en gemaakt voor mij zoontje. Hij is net jarig geweest :)

Traktatie envelopjes zijn van kleurpapier gemaakt. 2 envelopjes van één A4 vel. De naad is aan achterkant en die heb ik met plakband vastgemaakt (lijmen kan ook, maar ik heb plakband in overvloed, daarom viel mijn keuze op plakband). De bodem na opvouwen met één nietje vastgemaakt. En de bovenkant doe je ook gewoon opvouwen dat het makkelijk open en dichtgaat. Alle diertje heb ik met gewone kleurpotloden getekend.

Wat past er in zo'n envelopje? Van alles en nog wat. Zoals je ziet, er passen koekjes in. In verpakking op de afbeelding zitten er 2 grote koekjes in. Er passen snoeptomaatjes of druifjes in (ik denk een stuk of 5 a 6). Zelf heb ik snoep erin gestopt: 5 stuks, er bleef nog wat ruimte over, maar ik vond het genoeg.

Ik was aanwezig bij uitdelen van traktaties en wat ik opgemerkt: yogurt snoep ging absoluut prima, vooral kersen smaak. Toffee vonden veel kinderen niet lekker. En de envelopjes zelf vonden alle kinderen helemaal tof, er was veel en heel hard daarover gelachen en iedereen liet heel trots aan elkaar zien welke dier heeft ie/zij gekregen. Het was heel leuk om zoiets te observeren. Plus een lesje voor me: geen toffee  in kindertraktatie, die bewaar ik voor mijn kinderen, want die vinden het wel lekker... en ik ook.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Je moet er maar weer opkomen ja, echt erg leuk
| 12:50 |
Dank je :)
| 13:37 |
wat een leuke envelopjes om de traktatie ! origineel!
| 23:04 |
Dank je!
| 11:14 |
Heel creatief en origineel! Weer eens wat anders dan een prikkertje met kaas en augurk en van dat soort spul, haha!
| 22:36 |
Dank je! 😂😂😂
| 09:01 |
Alsje! 😉😁
| 00:09 |
Dank je wel, dank je wel! Heel leuk om te horen :)
| 21:28 |
Van harte proficiat met je zoon en het zijn zeker hele leuke traktaties geworden! 
| 21:07 |
Van harte dank je wel!
| 09:00 |
Alsnog gefeliciteerd met je zoon. Leuke, originele traktaties.
| 15:41 |
Dank je wel voor felicitatie en voor het compliment!
| 15:48 |
Nog gefeliciteerd met je zoon. En wat een ontzettend leuke traktatie!
| 14:12 |
Dank je wel en dank je eel :)
| 15:46 |
Gefeliciteerd met je zoon! En heel Gaaf gedaan!!
| 12:58 |
Dank je wel (2 keer 😁) !
| 13:25 |
Super leuk met al die mooie tekeningen 
| 12:54 |
Mooi gedaan. Dat heeft vast wel wat werk gekost.
| 12:21 |
Dank je. Er zitten inderdaad wat werkuren in. Aan het begin was het heel leuk om te doen en aan het einde was  ik heel er blij en opgelucht dat het uiteindelijk klaar is :)
| 12:30 |
Het ziet er heel vrolijk uit!
Nog gefeliciteerd met de verjaardag van je zoontje!
| 10:19 |
Dank je wel, Hans!
| 10:30 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen