Paraplu is kapot. En nu?

Paraplu is kapot. En nu?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Tja, moest ik natuurlijk een nieuwe paraplu kopen, maar met de oude kapotte paraplu ging ik aan de slag .

Ik heb eerst nagedacht wat moet ik ermee en wat kan ik ermee en ja... voor mijn kinderen had ik twee regenbroeken nodig, dus gemaakt. Gisteren gemaakt en gisteren gelijk in praktijk de functies van die broeken ging checken.

De conclusie is: het is meer beschermbroek dan regenbroek, want de broek biedt wel bescherming tegen een beetje regen, wind, vuil, schaafletsel met kruipen enz, maar het is niet 100% waterdicht, waarop ik heb gehoopt. Een flinke regenbui kan die broek niet tegenaan. Dus in dit geval is mijn experiment alleen maar voor de helft gelukt, maar mocht mijn nieuwe paraplu ook kapot gaan, ga ik hem toch niet weggooien, want op zich kun je ermee wel wat doen. Ik noem maar wat: een gymtas, boodschappen tas, rugzak, schort.... enz.

UPDATE: dubbele laag van paraplustof is wel waterdicht! Met success bewezen in zeer zware regenbui.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Je verzint ook van alles he, geweldig
| 21:16 |
In dit geval was ik gedwongen, haha... moest met de kinderen de hele eeek op de fiets naar school en het was de hele week regen voorgespeld. Regenponcho's had ik wel, dus ik dacht geen probleem, maar al op de eerste dag van regen waren de benen van de kinderen helemaal nat geworden. Dus ik moest heel erg snel wat verzinnen, gellukig had ik die kapotte paraplu, binnen een paar uur was het af. Want als je iets via internet bestelt, moet je toch gemiddeld 2 a 3 dagen wachten, en dan mijn kinderen nog 2 dagen met natte benen op school lopen, dat kon ik niet toelaten :-)
| 21:37 |
van niets iets maken geeft ook n kik en arm zijn is dan zelfs nog leuk ook
en wat is arm... weinig egld in de knip en een groot rijk hart
| 22:20 |
:-)
| 08:23 |
Knap dat jij dat allemaal kunt!
| 12:11 |
Dank je wel )
| 16:32 |
:-)
| 16:35 |
En als je broek inspuit met die spray waarmee je schoenen en tenten waterdicht maakt?
| 23:25 |
heb ik gedaan en niet geholpen. Maar... gek genoeg... als je twee broeken over elkaar doet (zeg maar een dubbele laag van die stof) dan werkt het perfect. En het is bewezen bij zeer hevige regenval: ik moest fietsen 15 min lang samen met mijn kinderen van school naar huis en al die 15 minuten!!! regende het heel erg zwaar, zo zwaar dat ik de weg bijna niet kon zien, toen we thuis kwamen en mijn dochter deed die twee broeken uit was zij helemaal droog! Ik kon het niet geloven! Mijn zoontje was ook droog aangekomen, want voor hem heb ik een andere oplossing gevonden. Ik heb mijn hele grote echt waterdicht regenponcho (die was echt te groot voor mij) aangepast op mijn maat en voor hem een regenbroek gemaakt. Kan ook een blog ervan maken.
Maar goed... ik snap dus niks ervan ... maar dubbele laag heeft wel gewerkt.
| 09:34 |
Wat gek dat die spray niks uithaalde. Maar goed wel 2laagjes. Als ze eruit gegroeid is maar een gewone regenbroek :-)
| 11:48 |
Ja, zoals ze zeggen: volgende keer beter :)
| 16:35 |
Inderdaad ;-)
| 23:45 |
Heel leuk gedaan. Hier zou het in de kliko verdwijnen. Ik kan dus niet overweg met een naaimachine.
| 18:14 |
Op zich kan het ook met de hand. Kleine klusjes doe ik vaak gewoon met de hand ;)
| 19:15 |
Zelfs een knoop aanzetten lukt mij niet zonder dat ik in de knoop zit haha.
| 19:47 |
Haha... dat heb je mooi gezegd... in dit geval inderdaad gaat het in de kliko ;)
| 20:03 |
Ik vind het zeer geslaagd.
| 17:40 |
Echt heel erg creatief!
| 08:58 |
Echt super gedaan ! ik hou van hergebruik en heb zelf al vaak gymtasjes van een oude paraplu gemaakt
| 10:06 |
Dank je wel voor deze leuke reactie ;)
| 14:48 |
Leuk bedacht zeg
| 16:35 |
dank je wel )
| 19:50 |
Naaien
| 13:26 |
Super cool gedaan zeg. ..Je kan er ook vleermuis mouwen van maken en aan een shirt vast nadien; )
| 13:26 |
ja, goed idee. Je kan op zich ook een verkleedpak ervan maken, afhankelijk van kleuren en grootte van paraplu. Een zee van mogelijkheden!
| 13:30 |
Precies
| 18:39 |
het is inderdaad een beetje batman kleuren: zwart met geel!
| 13:31 |
;))
| 18:39 |
Hergebruiken biedt weer vele voordelen/opties... leuk bedacht!
| 13:24 |
Ja, klopt. Een heleboel voordelen en opties))
| 13:38 |
Wat leuk gedaan. Zo zie je maar. NIKS WEGGOOIEN.
| 13:16 |
Ik gooi iets weg alleen maar als ik het verpest heb :)
| 13:36 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen