Theelabel Quote 22; Boektitel

Hallo koffiewereld, ik ben een theejunkie! Zo dat is eruit!
Ik lust geen koffie, terwijl het merendeel van mijn familie, schoonfamilie en vrienden echte  koffieleuten zijn...
Bij verjaardagen en dergelijke krijg ik dan ook regelmatig opmerkingen over mijn theeconsumptie te horen, zoals bijvoorbeeld:

  • thee is voor zieke en/of oude mensen. - O, oké! Nou dan heeft mijn astma toch nog een voordeel!
  • als je alleen thee drinkt (en geen koffie lust) dan word je nooit volwassen! - Dat verklaart een hoop en het kind in mij is daar dan ook super blij mee.
  • alle thee smaakt naar kamelenpies... - Ieuw, ik wil er niet bij na denken hoe ze dat zijn te weten gekomen (sorry, ik ben een beelddenker 😇 )

Nu vind ik de vragen die op de labels van bijvoorbeeld Pickwick theezakjes staan, erg leuk om over na te denken. Daarom kwam ik op het idee om hier 30 dagen lang elke dag een vraag te plaatsen, met mijn (eerlijke) uitgebreide antwoord erop.  

Doe je mee door ook de vraag te beantwoorden? Het moet natuurlijk niet, maar ik zou het wel erg leuk vinden.

De vraag van vandaag:
Welke titel zou jij het boek over jouw leven geven?

Mijn antwoord:
Allereerst, ik heb totaal geen spannend leven, dus waarom zou ik daar dan iemand daarmee gaan vervelen? Een boek over mijn leven zou erg saai en super dun zijn, maar wel met een hoog blooper gehalte. Ik denk dat "De chaotische blooperkoningin" wel een toepasselijke titel zou zijn... Maar of dat nu een titel is waar ik trots op zou moeten zijn, dat weet ik zonet nog niet. Het vat mij wel mooi samen want ik ben nu eenmaal erg chaotisch en maak veel blunders, dat kan ik gewoonweg niet ontkennen. Maar ja, dat maakt wel wie ik ben. 

En, welke titel zou jij het boek over jouw leven geven?

©2018, EJKtV

help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Bedankt voor het lezen van mijn post.
Omdat jij deze post te bekijkt, krijg ik Yoorspunten. Deze Yp zijn euro's waard, die ik kan laten uitbetalen.
Een reactie achterlaten en/of zelf Yoorspunten sparen kan alleen als je lid bent van Yoors.
Jezelf aanmelden is helemaal gratis en kan heel eenvoudig door op deze link  te klikken, zo bezorg je ons allebei 125 Yp. 

Dat is mooi meegenomen toch!