We willen allemaal mooi zijn


Wat zou jij wel of  niet doen aan jouw gezicht, lichaam om mooier te zijn?

Er is tegenwoordig van alles om je lichaam te veranderen. En je gezicht niet te vergeten. Het is allemaal heel normaal geworden. Het is zelf een hype in my opnion.

Ik geef toe, ook ik heb een oogcorrectie laten doen 3 jaar geleden. Maar dat was echt niet omdat ik er mooier uit wilde zien. Dit was een must! Ik heb altijd al volle oogleden gehad, en ik draag al lenzen vanaf mijn 16e jaar. Die oogleden die drukte op den duur zo erg tegen mijn lenzen aan dat ze steeds begonnen te zakken op mijn ogen. Ik kreeg meer en meer hoofdpijn, want ik deed steeds mijn voorhoofd omhoog halen om beter te kunnen zien. Ik was dat zo zat en ben naar de huisarts gegaan. Hij was het gelukkig met mij eens. Dus een afspraak gemaakt bij Bergmanclinics. Ook die arts was het compleet met mij eens en ik kreeg dan ook alles vergoed. Daar was ik superblij mee. Eindelijk van die hoofdpijn af, en geen mascara meer op mijn ogen bijvoorbeeld ;-) 

Maar er zijn vrouwen die gaan echt ver. Ik lees toevallig net weer over Barbie, oh oh ze is weer een borstvergroting gaan doen. Nu heeft ze gewoon  800 cc high profile! Ik vond Barbie een mooie dame. Maar dit gaat nu echt de verkeerde kant op. Alles heeft ze al laten doen. 

En iedereen moet dit alles zelf weten hoor! Maar het is zonde van je lijf en gezicht als je dit alles laat doen. Het is bij sommige vrouwen gewoon een verbouwing.

Begrijp me niet verkeerd aub. Als er vrouwen zijn die een borstvergroting doen omdat ze complex hebben, kan ik dat oh zo goed begrijpen. 

Maar om je lippen maar in te laten spuiten? Om je rimpels weg te spuiten? Je borsten torenhoog te laten verbouwen?