Een dagje me wel!!


Het is een dagje druk geweest.

Dinsdag!!!

Eerst ochtend gewerkt, toen vanuit huis nog wat werkzaamheden.

Daarna hup naar de tandarts, gelukkig hadden we niks en ja toch de na vraag over tanden laten bleken.. Dat doen ze daar dus niet want ze hebben geen apparaat ervoor maar andere praktijk zo dik 30 min rijden wel maar dat kost ff zo cia 350 euro zonder vergoeding van je verzekering. Ik ga er over na denken. Okej.. Nou ze konden dus een foto maken van me tand of het niet van binnen uit is en of ik geen wortel kanaal behandeling heb gehad enzo. Hu nee. me tand heb ik eens gestoten tegen een tegel dus ik denk van binnen uit de zenuw dood of beschadigd waardoor mijn tand langzaam aan geler wordt en met een foto maken ga je het toch wel op ten duur zien, ik zie het iedere geval wel.

Thuis bespreken wat we gaan doen... Ik zeg nou bleken wil ik wel maar ik zal toch na een tijdje weer moeten laten bleken, nou ja prima want ik heb geen zin om dadelijk met me hand voor me mond te gaan lachen.. Ff neuzen op het net. Kom ik uit op Wit gebit.. Niet heel erg extreem duur. Maar even sparen ervoor want ja geld groeit niet op me rug of in me tuin aan een boom.

In de middag hup zwemlessen en eenmaal klaar met zwemlessen, hup naar huis toe.

Schoonouders waren er al en eventjes nog erover gehad wegens me dochter haar school, hoe hun er zo in kijken en hoe ik er in kijk. Me vriend maak zich gauw druk jaa maar die leuke vervoer bus wat gaat mij dat niet kosten??? Want ja me dochter haar vader betaalt tot op heden nog steeds geen alimentatie en dat is al zo dik 3 jaar en wij zeggen maar zo hij heeft er plezier van en wij de lasten. We kunnen ons druk maken maar hij zal dan ook nooit betalen want hij heeft zelf schulden maar ja ik ben niet gek de Instantie is er nog steeds mee bezig en dat al 3 jaar.

Een soort dilemma ook weer.

Schoonpa en vriend samen chinees gehaald en ah komen ze terug heeft mijn schoonpa een bosje bloemen voor mij gekocht.. Wat super lief.. Ik kan je zeggen.. Ik heb echt super toffe schoonouders..

Nog een paar dagen tot de 25ste kunnen wij nog koken en daarna gaat onze keuken eruit en de 13de pas onze nieuwe kozijnen en in die week gaan ook onze nieuwe keuken dus 3 halve week zonder keuken. pff dat wordt nog eens een hele uitdaging.. Maar me schoonouders bieden het al om gewoon bij hun te gaan eten maar dat is wel elke dag met 2 kids heen en weer zo dik 20 min rijden heen eten en dan weer 20 min terug.. Het is super dat ze het aanbieden.

Ik wou me verhaal kort houden maar sorry dat is me niet geluktt

Vanmiddag op zoek naar spijkerbroekennnnnn