Een weekje vol.


Na me vorige blog van me partner en mij dat ik juist meer wilt gaan werken maar me partner staat er half achter mij besluit, ben ik gewoon gaan solliciteren, gewoon voor paar uurtjes erbij in de week en ik heb mijn eigen beloofd als ik iets heb mag hij het gaan oplossen met zijn werk.

Ik heb mij alvast in geschreven bij een site waar je iemand kan zoeken voor oppas of een gastouder als het meer uren gaat worden. Het thuis zitten ben ik zat..

Ik kan je zeggen dat hele gesprek met hem, kan ik elke jaar wel voeren maar we komen er dan ook niet uit dus ik hou maar gewoon stijf me mond en ik solliciteer gewoon lekker..

...........................................................................

Afgelopen zondag is mijn vriend zijn collega een groot deel in de keuken geweest om te komen stucen en het ziet er zeker wel netjes uit, alleen het droogt niet zo vlot, maar beter dan hoe het was. Morgen zal ik er een foto van maken....

Woensdag met de oudste naar een add kliniek geweest voor een intakegesprek met een kinderarts en psygoloog en gelijk gezegd dat school al had geweest heel vlot over een andere school omdat ze onder het niveau scoort, dat vonden hun dus te vlot en willen ons daarbij helpen. Super.

Maandag 20 ste heeft ze dus een IQ test met spelletjes en nog meer dat duurt ff 2 uur...

en dan 5 april een eindgesprek met de psygoloog en kinderarts weer met advies en nog meer..

Want ze kunnen blijkbaar een heel profiel leggen waar me dochter tegen aan loopt..

Maarja eerst hadden wij gisteren een gesprek op school..

.....................

Met de juf en 2 interne begeleiders van school.

Een heel lang verhaal hoe de cito toets is gegaan en nog meer testen..

Ze kan dus heel simpel heeelllll veel dingen niet onthouden.. ze gaf dan een voorbeeld:

5 plaatjes en dan moet ze er zeker wel 4 goed van hebben zoals: Bloem, auto, huis, fiets, zon.

1 minuut kijken en ze wist er maar 1tje te noemen en dat vonden ze toch best wel erg.

... Ik heb dan mijn mening gegeven over een andere school en hoe ik daar over denkt en dat begrijpen ze dan wel.

Maar ondanks alles heb ik natuurlijk in het begin de kliniek gebeld dankzij een verwijsbrief van de huisarts. Wacht school ook met overplaatsing naar een andere school na de zomervakantie omdat ze ook de testen afwachten van de kliniek anders was het gewoon 1 april eruit en nu mag ze de school jaar nu nog afmaken. Het blijft moeilijk voor me dochter maar het is niet anders.

Het is gewoon zeker dat ze naar een speciaal onderwijs gaat en met een busje mee gaat en school helpt ons daarbij, we gaan ook eerst kijken of wij daar een goed gevoel bij hebben bij de school enzovoorts.. En we krijgen een terugkeer garantie als ze het ineens wel goed doet na 1, 2 of 3 jaar mag ze gewoon terug naar deze school waar ze nu dan nog op zit..

................................................

Maar nog gauw ff,

Maandag gaat het beginnen, kozijn 1 gaat eruit in de keuken van deur naar raam en dat ff zo dik 7 dagen lang, mannen in huis plus vloerisolatie wordt gedaan.

Dinsdag komen ze de keuken leveren.

Woensdag is het dus keuken plaatsen en hopen dat het avondje prakkie wordt..

En zo nog meer dagen zijn ze hier bezig.

En ik heb geen vrije dagen gevraagd van me werk, die 6 uurtjes per week kan me vriend die 6 uurtjes zonder mij ook wel alleen aan, plus dochter en de mannen vermaken met koffie. HAhaa

............................