Meer willen werken maar ruzie daarom. Pff


Ik werk nu 6 uur per week bij een schoonmaakbedrijf en toch wil ik meer werken. Maar dan bij een thuiszorg bedrijf werken ofzo altijd super wegens me oudste die dan op school zit. Nu een heel discussie gehad met me vriend aangezien hij wisselende diensten draait. Dat we volgende week oppas nodig hebben want ik moet werken en hij ook maar de oudste gaat gewoon naar school maar we zitten dan met de jongste van 2 jaar.

Nu zeg ik zo dat ik meer wil draaien. Maar ene of andere manier snap hij mij niet. Ik wil ook gewoon meer onder de mensen zijn dan wel 24 uur per dag kids om mij heen te hebben en meer geld binnen halen. Want ik heb dat geluk gewoon niet dat opa en oma oppassen elke keer. Soms kan het wel maar niet altijd.

De vervanging van mijn werk is er mee gestopt. En ik zeg ik neem geen vrij want als ik niet werk krijg ik geen geld en dat heb hij wel. Krijg ik daarna te horen maar ik kan niet altijd vrij vragen of ruilen met een collega? Ik zeg ja wat dan. Ik zit nu nog wel 2 jaar thuis. 4 muren die op me af komen en jij heb dat totaal niet. Ja hoe moet ik het zeggen.

Het voelt voor mij meer als. Hij werk mooi zijn uren en krijg zn poen wel al is tie vrij of ziek hij krijg zn maandelijkse salaris wel. En ik kan gewoon lekker 2 jaar wachten en wel ff mooi op de kids passen. Maar hij snap ene of andere manier niet dat ik iets meer wil in mijn leven. Ik wordt er ook niet jonger op.

Gaat tie zeuren over oppas aanvragen

Ja het kost geld. Enigste wat je dan daarna naar je oren krijgt te horen is van . Maar ik werk voor de vaste lasten. Pfff

Wat moet ik ermee.