Pff de week begint net.


Het is pas dinsdag en de week moet eigenlijk nog beginnen en geen einde in zicht.

Gisteren van alles wat gedaan, de zolder weer verder mee bezig geweest, een deel geverfd.

Ondanks alles toch ook wel weer een leuke weekje.

Vanmorgen weer eventjes gewerkt en vanmiddag vanuit huis gewerkt en ja de huishouden blijven ook maar steeds liggen maar ik geef niet op, ik hou het gelukkig ook wel bij zo tussen de drukke dagen door.

Aangezien ik donderdag de voorbereidingen gaat maken en vrijdag bakken, vullen, smeren en decoreren.

Heb ik vanmiddag alvast wat spulletjes in geslagen

Mag zelfs 2 taarten gaan maken, 1 stapel en 1 t-shirt dus ik heb er wel zin in

Ik kon het niet laten om 3 dummy's in te slaan. Want ik wil er iets mee gaan doen.


Ik ben dol op pioenrozen dus daar ga ik echt iets mee doen voor op een taart.. als decoratie en ze zijn dan natuurlijk niet eetbaar.

Morgen maar eens verder gaan op zolder en werken vanuit huis pff en ja huishouden ook nog eens maar we geven het niet op. Bakkie koffie in de ochtend en gaan met die banaan.


Donderdag eventjes wat werken vanuit huis in de ochtend en in de middag hup gaan met die banaan voor de decoratie voor de taart. 

Vrijdag ochtend eerst werken tot half 12 en daarna hup bakken vullen, afsmeren, bekleden, decoreren en oja niet vergeten te drinken tussendoor en naar de toilet te gaan. We eten makkelijk die avond en als ik nog tijd over heb en zin heb, extra zwemles met me oudste dochter om 5 uur..

Zaterdag taart afleveren en zaterdag nog 1 taart leveren maar dan bij me zus aangezien me nichtje dan 10 jaar wordt en zondag pff weer een drukke dag. Tussendoor probeer ik ook daarom wat op yoors te doen maar wordt er niet makkelijker op.