Verbouwing begonnen Pfff


Gisteren is het begonnen.

Onze verbouwing aan de keuken.

Zo was de keuken dus eerst. 

Gisteren ochtend om 9 uur dus eerst werd er 1 taart afgehaald, die ik nog even gauw voor de verbouwing heb gemaakt en nog wel in me keuken.

Daarna om half 11 kwam de volgende gelukkig dame de 2de taart ophalen en ja hoor toen kwamen we de avond ervoor ook nog eens dat onze senseo er maar eens mee stopte.

Dus na de 2 taarten ook nog eens gauw hup naar de BCC toe gereden want bij de blokker hadden ze hem niet die wij wouden. 

Geen koffie pads meer maar echte verse bonen en gewoon een oude wetsmanier koffie zetten en ook nog eens handig deze kan je op koffiesterkte instellen.

van 1 boon naar 3 bonen, nou gisteren moet je hem ff uitvinden hoe dat werkt, nou 3 bonen, ik liep gelijk achteruit in plaats van vooruit.

Hup me zus en zwager en de kids kwamen helpen, hu moet ik het goed zetten de heren alleen, want we hebben op dat moment 4 kids rond lopen en met een keuken eruit halen dat is geen optie, dus ik en me zus en de 4 kids zijn naar de kinderboerderij geweest maar helaas daar was heel veel gesloten wegens de vogelgriep nog. Maar we zijn toch anderhalf uur weg geweest.. 


2 uur begonnen zijn ze met de keuken en half 5 waren ze klaar en toen was dit het resultaat. 

Wat een knappe keuken he? Is het geworden.

Oja plafon is er ook al uit en de koof in het begin van me keuken is er ook al uit..

Aangezien we niet meer kunnen koken dus hebben we pizza maar gehaald, en nieuwe plannen gemaakt waar de nieuwe stopcontacten moeten komen en me zwager die komt van de week alles in vrezen en alles op zn plek zetten want 5 en 6 maart komt me vriend z'n collega alles glad stucen en dan wordt het al veel beter.. Op naar deel 2. Volgende foto's plaats ik nog ff van de 2 taarten.