Hoe is het nu??


Om het verhaal niet al te lang te maken.

* Sollicitatie gesprek gehad en ik ben het niet geworden.. Dat wordt verder zoeken.

* Vakantie een weekje achter de rug, we boften echt wel met het prachtige weer, het was echt super warm, we zijn nog een heerlijk bruin geworden in het weekje.

Dit was 1 van de buiten zwembad, nou het was heerlijk om even af te koelen.

Elke avond lekker uit eten geweest, we hadden een uit eten arrangement, zelfs schoonouders zijn nog langs geweest in het weekend, dat vonden de kids natuurlijk geweldig.. Echt wel een aanrader voor iedereen om een weekje te vertoefelen op Marveld in Groenlo 

Vrijdag komt mijn oudste dochter weer thuis, van een lange vakantie met opa en oma, ze mocht 2 weken mee met hun, helaas gaat ze gelijk zaterdag weer weg om 2 weken bij haar vader vakantie te vieren, nog een weekje daarna heeft ze nog zomer vakantie en dan kan ik wel weer genieten van haar. 


Afgelopen vrijdag mocht ik een bruidstaart afleveren in Rotterdam en dit is hem geworden.


Natuurlijk heb ik deze week niet stil gezeten, filmpjes gemaakt van de taarten of boetseerwerk en vandaag bij de kapster geweest en ik wou mijn blonde haren iets lichter en mijn uitgroei wat donkerder en ja hoor ik kreeg die gekke badmuts op... Ik heb een partij zitten zweten, kan ik je wel zeggen. Wat doet dat zeer zeg...


Dinsdag mag ik weer werken en 3 leuke opdrachten staan deze week op de planning

en woensdag 14de gaan we onze nieuwe huisdier ophalen. 


Vanaf vandaag staat deze tutorial online.