Hoe was het?


Vanmiddag een leuke sollicitatie gesprek gehad, helaas was de dame ziek, dus een vervangende collega van haar, heeft de sollicitatie afgenomen.. Echt een super leuke man, hij stelt je ook wel op je gemak en begrijp je ook op een andere manier en de reden waarom ik had gesolliciteerd.

Hij vond het fijn dat ik een rijbewijs had aangezien openbaar vervoer meer een gedoe was in zijn ogen.

Hij vind ervaring helemaal niet belangrijk, maar de kwaliteiten die je al bij je heb, vond hij belangrijker. Ik ben eigenlijk starter. Maar hij zag aan mijn CV dat ik binnen cia anderhalf jaar 4 diploma's op zak heb mogen behalen en dat vond hij echt wel super.

Hij vroeg zelfs nog ( toen brak het ijs) of ik op vakantie ging, ik zei ja. Wij gaan maandag.. Oh waarnaar toe: Ik zeg we gaan een weekje naar Groenlo, hij zeg noem is een naam van een park? Ik dacht al waarom??? Ik zei Marveld recreatie, hij gelijk jaa daar was ik in 1991 geweest toen waren mijn 3 kinderen, (1, 7 en 6 jaar) toen hadden ze van die rare buizen hangen bij het zwembad en een camping...

Maar helaas hij kan het niet echt beslissen, maar de dame die dus ziek was zal misschien wel een 2de gesprek willen om mij te zien of wij dan een klik hebben en of ik bij het bedrijf past... Spannend. Maar zoals altijd, ik ben niet de enigste die gesolliciteerd heb. Hij kon nog niet zeggen of ze 1 persoon of 2 personen aannemen.

Het is dus nu cia anderhalve week of 2 weken afwachten aangezien ik de eerste persoon bent die op gesprek mocht komen, ik ben rustig gebleven, ik heb koffie genomen ( thanks voor de tip) Netjes mijn haar gedaan, wat make up op en verzorgd aan komen is het belangrijkste.. De receptioniste vriendelijk gedag gezegd bij vertrek...

Heb er een goed gevoel toen ik weg ging, maar ik wil niet te vroeg juichen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Deze avond weer biscuit gebakken, morgen vroeg naar de bloemist voor verse bloemen voor een taart die voor 17:00 af moet, dus dat wordt vullen en koelen en dan hup de DRIP erop.

Zaterdag ochtend 2 andere leuke thema taarten wegbrengen en in de late middag naar mijn moeder toe voor een dak koffer want wij hebben de drager maar mijn moeder heeft een koffer voor op de auto, blijven we daar gelijk eten en mijn oudste dochter gaat ook nog eens mee met mijn moeder en haar vriend op vakantie dus de mega grote koffer zit bom vol voor haar.

Zondag nog 1 taart opdracht afleveren in de avond uurtjes dus dat wordt zondag nog bakken, vullen en bekleden en versieren en tussendoor opruimen en kattenbak proef maken hihi, heb namelijk een poes Luna in huis, die katten kwaad uit gaat halen als ze merkt dat je weg gaat, ik kon dus vorige week al mijn dochters bed wassen, echt alles. Want ze had dus op haar bed gepist en we waren 5 minuten weg. Dus alle kamers gaan dicht en 2 bakken neerzetten ( vandaag automatische geur apparaten gekocht die gaan om de zoveel minuten af, voor de geur)Kleedje neerleggen en mijn schoonouders verzorgen de poes en Konijn..

Maandag vertrekken we voor een weekje..


Oja de tuin is officieel helemaal betegeld, het eind resultaat zal wel na de vakantie komen want we willen nog leuke bloemen kopen met grote bakken erbij, maar gelukkig is het geen strand meer in de tuin.