Mijn onzekerheid is nu mijn kracht...!


Ik ga in deze blog mijn onzekerheid vertellen jullie proberen uit te leggen waarom ik nu steeds meer daar juist mij kracht en zelfvertrouwen uit haal.

Veel mensen vaak vrouwen zijn onzeker over hun uiterlijk, presentatie, of iets anders. Ik was vooral onzeker over mij uiterlijk voelde me dik, had en heb altijd puistjes, veel sproetjes in mij gezicht, droeg geen merkkleding en had altijd mij woordje klaar. Ik werd niet echt gepest maar voelde me wel vaak buitengesloten of dat kwam omdat ik merkkleding droeg of omdat ik puistjes had of iets geen idee. Nu vind ik mij sproetjes juist leuk want dat maakt mij juist mij, voordeel is dat mensen mij altijd jonger inschatten (vond ik vroeger niet leuk, maar nu ik richting de 30 ga wel), zo dik ben ik niet en ik draag nu kleding wat ik leuk en lekker vind zitten en ja dat is soms van de Hema ik denk dat het bij mij nu geen schaamte meer is maar ik vaak denk boeiend ik vind het leuk. Waar ik nog wel last van heb zijn mijn puistjes ik vind dat jammer maar kan er gewoon weinig aan doen al zoveel crème en dergelijke geprobeerd dat ik lekker doorga met hoe ik leefde want oh ik voel me zo goed. Ik drink veel water en thee probeer niet te vaak roodvlees te eten en let op mij suikers ik merk dat ik daardoor mij zo fijn gaat voelen. Waar ik vroeger tegen sommige mensen op keek daarbij denk ik nu vaak hoe gelukkig ben jij? laat mij maar zo zijn ik voel me zo intens gelukkig met mij vriend, mij familie, mij werk, mijn doelen en plannen en alles wat ik nu doe qua werk vanuit huis ja daar krijg ik zo veel kracht en inspiratie van elke keer als ik iemand wat mag verkopen, aanmelden of iets vertellen over mij bedrijven voelt als erkenning dat wat ik doe goed is.

willen jullie iets weten over mij werkzaamheden vanuit huis vraag het mij gerust.

Een zonnige maandag groet van Tomoro