Mijn werk als verkoopster


Ik werk 32 uur per week in de kaas en delicatesse winkel van mij vader. Op 8 jarige leeftijd is mijn vader voor zichzelf begonnen op 11jarige leeftijd ging ik al graag met hem mee al was dat maar om helpen schoon te maken en klusjes achter de schermen doen waar het personeel en hij zelf niet altijd aan toe kwam vanwege de drukte. Ik deed alles kasjes schoonmaken alles eruit afwassen en terug zetten, de koelcel die we toen nog hadden haalde ik plank voor plank leeg alles ging ik soppen als ik maar mee kon. Toen ik 14 jaar was ging ik ongeveer in dienst toen ik 17 was ging ik uit dienst waarom is mij een raadsel toen ik 19 was ging ik daarom ook weer terug. Inmiddels ben ik de 28 gepasseerd en werk ik nog steeds met liefde en heel veel passie in zijn (ook een beetje mijn) winkel. Ik vind het heerlijk om alles bij te vullen, schoon te maken en klanten te helpen. Binnen nu en 3 jaar ga ik stoppen met het werk bij mij vader omdat ik tegen die tijd richting mijn vriend in Zeeland ga om samen met hem mijn toekomst verder in te gaan vullen. Lang getwijfeld wat ik wilde gaan doen, maar er kwam iets op mij pad wat ik heb aangegrepen met beide handen, wat mijn toekomst plannen laat uitkomen. Ik werk al vanaf mij 19de vanuit huis als distributeur van Federico Mahora om zelf te gaan gebruiken en te verkopen en toen ik 26 was ben ik begonnen om ook de spullen van Forever Living Products te gaan gebruiken en verkopen. Nu is 1 van mijn hobby's haken, echt zo ontspannen en leuk om te doen dat ik op het idee kwam om daar een webshop mee te gaan beginnen, patronen genoeg en ben zelf ook creatief genoeg om zelf patronen te maken en mij eigen kleuren te gebruiken. Dus ja binnen nu en 3 jaar zijn we een mooie webshop rijker met handgemaakte spullen, ik wil mij in het begin gaan richten op woondekens, kussen, douchematten/matten voor op kinderkamer, knuffels en babyartikelen. Dit ga ik doen want het is een droom om een webshop zelf te maken en te openen waar ik meerdere leuke en niet overal verkrijgbare items te verkopen. Dit is voor mij echt een droom die ik ga realiseren naar aanleiding van een bedrijf waar ik in mij vorige blog wat over heb vertaald, ik heb een klein bedrag geïnvesteerd voor de toekomst/mijn droom.

Fijne dinsdagavond verder en tot donderdagavond allemaal...!