Wat zijn jullie plannen voor zondag?

Wat zijn jullie plannen voor zondag?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag weer na 6 jaar samen met mij moeder wezen shoppen oh wat was dat fijn. Voor haar omdat ze dan even niet aan de spannende onderzoeken en/of uitslagen hoeft te denken en voor mij fijn om gewoon samen met haar leuke dingen te doen. We zijn samen even een ochtendje in Breda geweest we gaan dit zeker vaker doen. Ik hoorde in de auto dat ze zondag 21 graden op geven heerlijk dat word voor mij vroeg op en lekker mountainbiken als ik thuis kom eten douche en lekker de tuin in. Ik ben wel benieuwd wat jullie zondag voor plannen hebben? Vanavond uiteten met de buurtjes nog voor mij verjaardag, zaterdagavond naar de bioscoop en zondag fietsen+tuinieren+boekje lezen = relaxen

Liefs, Tamara en uiteraard wens ik jullie een heel fijn weekend toe!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zo dat klinkt onwijs gezellig hoor!!
| 22:21 |
Jij hebt een leuk weekend zo te horen! Ik geniet vandaag lekker van het zonnetje :-)
| 10:19 |
Zondag is het gezelschapspellennamiddag :D
Whoopie! :D
| 10:04 |
Hopelijk wel lekker buiten met dit weer
| 10:17 |
Dat word een fijn weekend ;) ik ga ook zeker buiten genieten
| 22:33 |
Zo ik ben ready nu in de voortuin in de zon aan het wachten op me sportmaatje
| 10:16 |
Wij hebben een leuk uitje gepland staan.... daar zal ik hopelijk zondagavond anders maandag een blog over schrijven ;-)
| 21:24 |
Ik zal het in de gaten houden hoor
| 10:16 |
Alvast heel veel plezier :D Ik moet helaas leren zondag.. :(
| 17:59 |
Heel veel succes met leren misschien kan dat ook in de zon
| 23:41 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen