Wat zijn jullie plannen voor zondag?

Wat zijn jullie plannen voor zondag?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag weer na 6 jaar samen met mij moeder wezen shoppen oh wat was dat fijn. Voor haar omdat ze dan even niet aan de spannende onderzoeken en/of uitslagen hoeft te denken en voor mij fijn om gewoon samen met haar leuke dingen te doen. We zijn samen even een ochtendje in Breda geweest we gaan dit zeker vaker doen. Ik hoorde in de auto dat ze zondag 21 graden op geven heerlijk dat word voor mij vroeg op en lekker mountainbiken als ik thuis kom eten douche en lekker de tuin in. Ik ben wel benieuwd wat jullie zondag voor plannen hebben? Vanavond uiteten met de buurtjes nog voor mij verjaardag, zaterdagavond naar de bioscoop en zondag fietsen+tuinieren+boekje lezen = relaxen

Liefs, Tamara en uiteraard wens ik jullie een heel fijn weekend toe!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een leuke zondag! Ik heb de afgelopen tijd alleen maar zitten werken in de keuken bij de Intratuin. Nu dat ik echt vakantie heb weet ik zelf nooit zo goed wat ik moet doen. Maar ik zal er eens wat beter over moeten na denken hahaha 
| 23:32 |
Soms is het leuk om dingen te plannen en daar tussen door gewoon dagen te hebben dat je niks verplicht ben maar je eigen plan kan trekken
| 11:40 |
Zo dat klinkt onwijs gezellig hoor!!
| 22:21 |
Jij hebt een leuk weekend zo te horen! Ik geniet vandaag lekker van het zonnetje :-)
| 10:19 |
Zondag is het gezelschapspellennamiddag :D
Whoopie! :D
| 10:04 |
Hopelijk wel lekker buiten met dit weer
| 10:17 |
Dat word een fijn weekend ;) ik ga ook zeker buiten genieten
| 22:33 |
Zo ik ben ready nu in de voortuin in de zon aan het wachten op me sportmaatje
| 10:16 |
Wij hebben een leuk uitje gepland staan.... daar zal ik hopelijk zondagavond anders maandag een blog over schrijven ;-)
| 21:24 |
Ik zal het in de gaten houden hoor
| 10:16 |
Alvast heel veel plezier :D Ik moet helaas leren zondag.. :(
| 17:59 |
Heel veel succes met leren misschien kan dat ook in de zon
| 23:41 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen