Weekendje weg...!


Ik heb een tijdje geleden al een weekendje weg geboekt voor mijn vriend en mij. Morgen is het zo ver lekker richting Den Haag lekker beetje shoppen eten en genieten van elkaar en de zon. Vooral ik ben daar erg aan toe, voor mij vriend hoeft het niet zo nodig maar hij weet dat ik echt naar dat soort momenten samen kan verlangen. Hij werkt het liefste altijd maar door en op zijn tijd lekker even een biertje pakken en wat lekkers eten maar ik ben vooral iemand die op zijn tijd de rem er op moet zetten door even weg te gaan soms echt vakantie maar soms is een weekendje weg naar sauna of gewoon een hotel voor mij al meer als genoeg. Ik heb er zin in vooral omdat ze best mooi weer opgeven. Nu wilt mij vriend graag zwemmen heeft iemand tips? Wat heb je allemaal in Den Haag aan zwembaden? We zitten in het van der valk hotel geen idee of die ook een zwembad hebben eigenlijk. Nou luitjes ik laat het hier even bij en ik ben zondagavond weer terug met een leuke blog over HET weekendje weg van ons.

Liefs, Tamara