Tante Koek op de hobbymarkt

Tante Koek op de hobbymarkt


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Whaaa wat spannend! Ik sta aanstaande zaterdag, 3 juni, voor het eerst met mijn creaties op een hobbymarkt. Ik heb er super veel zin in, maar vind het ook best een beetje eng. Gaan mensen wat ik te koop heb wel leuk vinden? Lukt het me om op tijd genoeg bij elkaar te haken om de hele kraam mee te vullen? Ik haak m’n vingers er bijna vanaf om alles af te krijgen. :D

Waar sta je dan Tante Koek? Misschien komen wij ook!
 
Nou, ik sta met Koek’s Creations op de hobbymarkt bij het Schaapscheerdersfeest in Ermelo. 
Zaterdag 3 juni, van 10:00 – 16:00. 

Ook super leuk voor kinderen, kijk hier maar eens: klik

Hieronder zie je een kleine greep uit wat ik ga verkopen op de hobbymarkt:
  • Gehaakt speelgoed voor de allerkleinsten
  • Originele luiertaarten met een gehaakte touch
  • Koek's Creations super handige boxzakken
  • Leuke gehaakte cadeautjes voor jong en oud


Wie weet zie ik jullie daar? :)

Speelgoed voor de allerkleinsten, met liefde handgemaakt

Spelen is leuk, opruimen ook met boxzakken van Koek's Creations

Luiertaarten met een gehaakte touch, handig en origineel!

Ook zin om te bloggen? Word gratis lid van Yoors!


Deel je ideeën, tips, creaties of hersenspinsels en verdien daar ook nog wat mee!
Klik hieronder op aanmelden en ontvang direct een leuke bonus.


 

 

De creaties van Tante Koek zijn hier verkrijgbaarBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.6 / 5 (16 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat leuk zeg!
| 14:15 |
Dank je! :)
| 17:19 |
wat een leuke dingen maak jij zeg, complimenten
| 13:55 |
Dank je, er zit veel liefde in alles wat ik maak. :)
| 17:50 |
Dat zie je, herken ik ik ook...mooi
| 20:45 |
Wat een heerlijk creatief mens ben jij! Naast het feit dat je tot een uitstervend ras behoord (net als ik) wat er bewust voor kiest om haar kroost zélf tot volwaardige individuen in deze wereld op te voeden, weet je ook nog de tijd te vinden prachtige creaties neer te zetten. Knap!
| 09:12 |
Dank je, wat een lieve reactie! :) We zijn inderdaad helaas een uitstervend ras in de huidige maatschappij. De vraag die ik dan ook veel krijg is "Zou je niet weer eens wat te doen willen hebben?", deze mensen hebben of zelf geen kinderen of besteden de opvoeding grotendeels uit. Mijn antwoord is dan altijd "Waarom loop je niet een dagje met me mee? Kies maar uit welke, ik werk ze alle zeven." ;) :D
| 14:23 |
Haha, het beste antwoord wat je kan geven! Ik krijg vaak de vraag of ik nog wel aan mezelf toe kom waarop ik ze dan vraag of ze bij willen komen poetsen, strijken, de boekhouding willen doen, enz.. maar daar heeft niemand nog op gereageerd ;-) Zelf creatief in kaarsen maken, klussen (liefst schilderen) in en om het huis en studeren echter op dit moment even te weinig tijd voor.
| 11:39 |
Hahaha, wat raar nou toch dat niemand daar nog op gereageerd heeft. ;)
Kaarsen maken lijkt me ook erg leuk, en ben bij ons thuis ook degene die het klussen doet terwijl mijn man een heerlijk hapje staat te koken. :) Ik heb ook nog een blog geschreven met ideeën om te trap te schilderen mocht je dat leuk vinden.
| 11:11 |
Ja graag, geef maar door!! Hier moet de trap nog steeds gedaan worden nadat we 3 jr geleden ons (nieuwe) huis hebben betrokken (van de woningbouw dus minimaal afgewerkt), kom d'r ook even niet aan toe maar ben dol op leuke ideeën! Heerlijk hè, een man die graag kookt , ik heb er ook zo één :-)
| 15:34 |
Ja echt ideaal! :D
Dit is mijn trappen blog, wie weet heb je er wat aan. :)
yoo.rs/tante.koek/blog/pimp-je-trap-1492628325.html?Ysid=54411
| 16:45 |
Oooh gaaf!! De pianotrap is mijn favoriet! Denk dat het die gaat worden gezien we een zoon hebben die op pianoles zit ;-) Al vind ik de trap met krijtbordverf ook leuk! Vrees alleen dat het bij ons meer zooi zal opleveren met die baldadige jongens :-) Op dit moment een lichtstreng van boven naar beneden aan de zijkant, erg handig voor kinderen 's nachts.
Ik heb nog wel even dus wie weet wat het gaat worden, erg leuke blog!
| 18:32 |
Dat is een leuk idee zo'n lichtstreng, en handig inderdaad, ga ik ook doen. Ik hoor t.z.t. wel wat het is geworden, en veel succes alvast met schilderen. :)
| 22:58 |
Dank je wel, zal nog wel even duren ;-)
| 11:31 |
Je maakt leuke spulletjes die erg origineel zijn.. mooi hoor!
| 19:02 |
Wat lief van je, dank je! :)
| 16:09 |
Graag gedaan ;)
| 13:09 |
Leuk ik ga je volgen
| 09:55 |
Wat gezellig, dan volg ik jou ook! :)
| 13:56 |
Super! Leuk hoor
| 23:09 |
Dank je :)
| 13:45 |
Hallo Tante Koek, ben zo benieuwd hoe het is gegaan op de markt.. Dus dacht kom nog even langs om het maar gewoon te vragen...
| 06:21 |
Hoi hoi, wat lief dat je het vraagt. 's Ochtends was het vrij stil vanwege de slechte weersvoorspelling, maar 's middags kwam het aardig op gang en heb ik nog wel aardig verkocht. Het was vooral ook erg gezellig en leuk om te zien hoe enthousiast mensen reageren op wat je met zoveel liefde hebt gemaakt. :)
| 12:49 |
Super leuk om te horen, lezen bedoel ik hahaha
| 16:51 |
Wat leuk! Veel succes op de hobbymarkt!
| 09:28 |
Dank je! Ik laat weten hoe het is gegaan. :)
| 16:10 |
Het zijn erg leuke dingen! Komt vast goed :)
| 23:03 |
Dank je, wat lief! :)
| 23:20 |
Dat ziet er gaaf uit. Wat een mooie stap om te zetten.
Kleine tip van deze kant. Als je, je kraam niet vol krijgt kun je wellicht eens denken aan het neerleggen van kant en klaar pakketjes met materiaal en patroon voor het zelf maken van die mooie creaties.

Heel veel succes
| 18:34 |
Is zeker een goed idee! Die hou ik in gedachten voor de volgende keer. :)
| 19:18 |
je hebt super leuke dingen gemaakt, dus daar ligt het niet aan.
heel veel succes en natuurlijk ondanks de spanning ook heel veel plezier.
het is helaas te ver voor mij anders was ik zeker komen neuzen op de markt
| 13:18 |
Wat lief, dank je! :) Ik laat zeker weten hoe het is gegaan. :)
| 15:13 |
Aan de spullen kan het niet liggen , die zien er prachtig uit
Zorg ook voor kaartjes met naam en website , ik heb vaker op markten gestaan en soms krijg je dan ineens later een bestelling van iemand die op de markt een kaartje van je meenam
| 12:45 |
Dank je, wat lief! Ik zal zeker wat kaartjes meenemen, dan kunnen mensen altijd online nog even kijken wat ik nog meer kan maken... het is natuurlijk maar een kleine greep uit de collectie die mee kan. ;)
| 15:13 |
Als het lukt, komen Ivar en ik met de fiets. :-)
| 15:55 |
Wat leuk! :D Het is volgens mij bij jullie in de buurt toch? Ik hoop jullie zaterdag te zien, gezellig! :)
| 16:18 |
Leuke creatie's Tante Koek!
| 15:23 |
Dank je! Ik ben druk met de voorbereidingen, er komt nog veel meer leuks bij! :D
| 15:26 |
Allemaal leuke spulletjes, jammer dat het niet in de buurt is
| 11:20 |
Je kunt alles ook online bij me bestellen, ik stuur het dan naar je op. :) En als deze markt een succes is ga ik zeker nog vaker op markten staan, wie weet een keer bij jou in de buurt. ;)
| 14:40 |
Wat een leuke spulletjes heb je gemaakt, de verkoop komt volgens mij best in orde en helemaal goed, succes...
| 19:25 |
Wat lief van je, dank je! Ik hoop dat er interesse voor is, ik laat het na zaterdag zeker weten. :)
| 19:36 |
Leuk tante Koek. Ik ben daar vaak in de buurt (mijn paard woont op de veluwe)
Maar dit weekend ben ik in het westen.
| 16:57 |
Wie weet een volgend keer. :)
| 19:18 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen