boek: Failliet, mooier wordt het niet is te koop!


Ja! Het is eindelijk zover, woensdag is de officiële lancering maar vanaf nu is mijn boek ‘Failliet, mooier wordt het niet.” al te koop! Hij is exclusief verkrijgbaar via: http://www.boekenbestellen.nl/boek/failliet-mooier-wordt-het-niet

“De bank zei: wij hebben liever dat u failliet gaat en verdriedubbelde direct mijn aflossingen om ervoor te zorgen dat dat ook ging gebeuren.” Maar dit onrecht laaide mijn ondernemersvuur alleen maar meer op en ik haalde alles uit de kast om dat te voorkomen. Maar hoelang duurt het voordat het geld, de tijd en de energie op is en ik toch nog over de kop ga? En blijkt het faillissement inderdaad die grote nachtmerrie waarvoor ik zo vreesde?

Deze autobiografische roman vol ondernemersavonturen, tenenkrommende gesprekken bij de bank, bizarre ontmoetingen met flamboyante investeerders en natuurlijk alle ‘juicy’ details van het faillissement dat verrassend eindigt in een droomleven in Zuid-Spanje lijkt mij hét strandboek van 2017!

Vanaf vandaag is het boek “Failliet, mooier wordt het niet” als e-book & paperback versie, exclusief te koop via: