×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Het is mijn dag,  mijn week, mijn vakantie niet...

Het is mijn dag, mijn week, mijn vakantie niet...


10/04/2017

Verder met mijn persoonlijke blogs waar ik gewoon even graag alles van me afschrijf. Het is nodig vandaag...

Laten we bij het begin beginnen.
Ik werd wakker (lekker laat omdat dat echt de enige manier is waarop ik van deze vakantie lijk te kunnen genieten) en keek op mijn mobiel om de tijd te checken. Meteen zag ik van alle meldingen van Swarm van mensen die zich ingecheckt hadden op leuke plaatsen. Wanneer ik wat later mijn mobiel er dan weer bijnam om wat wakker te worden, zag ik op Facebook nog meer mensen die aan het genieten waren van hun vakantie (hier in België is het paasvakantie).
Nu zit ik er al de hele vakantie (waarvan al een week voorbij is) mee dat ik helemaal niets te doen heb. Mijn dagen bestaan uit verplichtingen, maar omdat ik het gevoel heb anders niets van plezier te hebben aan mijn dag, ga ik die verplichtingen uit de weg. Ik had eigenlijk al veel meer moeten studeren... Dat heb ik niet gedaan. Ik had eigenlijk eens moeten schoonmaken... Dat kan wel wachten. Gelukkig hou ik het wel al goed vol om te sporten, maar daar verder meer over...

Ik voel me dus nogal verstikt. Mijn vriend moet deze periode veel werken (omdat veel van zijn collega's vrij hebben) en dus kan ik niets doen met hem. Hij heeft deze week wel 2 dagen vrij, maar dan gaan we op bezoek bij zijn ouders in Nederland. Natuurlijk is het fijn om er dan even tussenuit te zijn, maar veel kunnen we daar dan ook niet doen, want we zijn op bezoek, dan ga je niet de hele dag naar een dierentuin ofzo, want dan zien we zijn ouders de hele dag niet.
Mijn vriend had gisteren wel een dagje 'vrij', maar hij heeft tot 3u 's nachts moeten werken, wat betekent dat hij tot 12u uitslaapt en dan is er ook geen tijd meer over om een daguitstapje te doen.
Dus zit ik hier, gevangen in mijn eigen huis (zo voelt het). Ik zou eens kunnen gaan wandelen, maar dat doe ik echt niet graag alleen. Mijn beste vriendin woont niet heel ver weg, maar omdat ik in zo'n dip zit, heb ik gewoon geen idee wat me zou kunnen opvrolijken en wat we zouden kunnen doen... Ze gaat graag zwemmen, dat weet ik, maar ik voel me momenteel niet goed genoeg in mijn vel om dat te doen.
Ik heb al een keertje een beetje subtiel gehint naar mijn vrienden dat het niet goed met me ging, maar niemand wist goed hoe daarop te antwoorden blijkbaar en dus kreeg ik maar geen antwoord... Het was wel in een groepsgesprek van ons allen, blijkbaar niet de juiste plek om hulp te zoeken, want dan stel je niemand verantwoordelijk.
Mijn beste vriendin zit niet in dat groepsgesprek (want het is een gesprek tussen mij en schoolvriendinnen), dus misschien moet ik het gewoon bij haar nog eens proberen.
Het is gewoon zo moeilijk om iets te gaan doen, omdat ik denk van: nee ik moet studeren, maar zolang ik niet een beetje plezier gehad heb, lukt het me niet om mezelf echt aan het studeren te zetten. Het lijkt wel of ik in een oneindige loop van teleurstelling zit, waarvan vandaag een hoogtepunt is...

Vanmorgen begon ik dus al bijna te huilen omdat ik dus zag dat iedereen zo'n plezier had en ik het gevoel heb dat ik mijn vakantie aan het vergooien ben. Daarna werd het iets beter, dacht ik, want mijn jurk voor het galabal was aangekomen. Geweldig, toch?
Niet dus... De jurk past niet... Ik had een M besteld, omdat ik meestal altijd wel in een M pas, maar blijkbaar gingen ze er bij deze jurk van uit dat iedereen kleine borsten heeft (het was toch op die hoogte dat de rits met geen stokken dicht te krijgen was). Dus moest ik maar eens gaan kijken wat ik dan wel moest hebben. Misschien had ik eerder mijn afmetingen moeten nemen, ik weet het, maar er waren twee redenen waarom ik de M koos zonder verder nadenken. De eerste is dat ik bij die site al vaker gekocht heb en een M daar altijd perfect was voor mij. De tweede is dat ik niet wou aanvaarden dat ik een grotere maat dan een M nodig zou hebben. Ik ben bezig met afvallen en kledingmaten en gewicht zijn gevoelige dingen momenteel...
Maar goed, ik moest de jurk nu wel terugsturen en daarbij kijken welke maat ik wel nodig had. Na wat meten, bleek dat dus een XXL te zijn. Bummer....

Ik zit net zo hard op mijn eten te letten en te sporten zodat ik er mooi uit kan zien op het galabal en nu pas ik niet in de jurk, moet ik een XXL bestellen en weet ik niet eens zeker of ik die op tijd ga krijgen voor het bal!


Nja goed, dat is hoe mijn dag tot nu toe verlopen is... Best shitty dus... Hopelijk gaat het bij jullie beter.
LivingThaGoodLife
Nou dat is balen zeg, heb je inmiddels met je vriendin gepraat over hoe je je voelt? Ennuh die jurk, dat is de flaw van de fabrikant met XXL ;) hier bij de Chino's (zoals Spanje die tig heeft in elke buurt) zijn de meeste kledingstukken waar XXL staat nog niet eens groot genoeg voor een maatje s :) Voor mij vaak erg frusty shoppen omdat er niks anders in de buurt is vaak lol.. dus hier erg bekend probleem hihi
19-04-2017 01:31
19-04-2017 01:31 • 1 reactie • Reageer
TigerLily
Ja, we hebben er de volgende de dag echt een leuke dag van gemaakt samen. Die XXL blijkt nu achteraf een meetfout te zijn van ons. De jurk is veel te graag, haha :p
19-04-2017 09:19
19-04-2017 09:19 • 1 reactie • Reageer
Jill Blogt
Hopelijk gaat het nu wat beter. Misschien heb je wat aan mijn blog(s) de eerste "help me" ik ga je volgen. Sterkte
18-04-2017 22:23
18-04-2017 22:23 • 1 reactie • Reageer
TigerLily
Ja het gaat al beter. Mijn nieuwste blogpost van vandaag gaat hier wat op verder. Ik zal even kijken en volg je terug. :)
18-04-2017 22:29
18-04-2017 22:29 • Reageer
_PetitCorbeau_
Rustig blijven! Je stressen is voor niets goed. En vaak hangen die maten gewoon van merk tot merk af
10-04-2017 13:26
10-04-2017 13:26 • 1 reactie • Reageer
TigerLily
Jammer genoeg doet mijn hoofd niet altijd alles wat ik wil, maar ik probeer me gewoon wat te ontspannen. Bedankt voor je reactie.
10-04-2017 14:12
10-04-2017 14:12 • Reageer
ilse94
Ach meisje toch! Wat naar dat je je zo voelt en dat niemand t door lijkt te hebben en jij dus net niet dat stukje steun krijgt die je nodig hebt op dit moment.. Ik hoop dat je snel iets vind waardoor je je beter in je vel gaat voelen. Xxx
10-04-2017 13:08
10-04-2017 13:08 • 1 reactie • Reageer
TigerLily
Dankje :)
10-04-2017 14:11
10-04-2017 14:11 • Reageer
Hans van Gemert
Even diep ademhalen, muziek hard en even lekker meezingen, meedansen. Soms helpt het :-)
10-04-2017 12:54
10-04-2017 12:54 • 1 reactie • Reageer
TigerLily
Dankje, ik ga nu even sporten, misschien dat ik er meteen een dansworkout van maak ;)
10-04-2017 14:10
10-04-2017 14:10 • Reageer