VW T2 ArtProject

VW T2 ArtProject


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vul hier je titel in

Zóóó spannend! De Kunstacademie van Brugge waar mijn dochter eveneens naar school gaat, zal mijn busje een nieuw en origineel uiterlijk geven. Het thema zal waarschijnlijk "de zee" worden. Ik ben zo benieuwd naar het ontwerp... Mij wacht nu nog het voorbereidend werk zoals roestplekjes verwijderen en dergelijke zodat de ondergrond voldoende "geprepareerd" is zodat we het kunstwerk nog jaren kunnen blijven bewonderen. Dus nu nog even ten rade gaan bij mijn garagist hoe we dit het best aanpakken :-)

Volg deze blog en zie !

Genieten in Fécamp Frankrijk

Onze mascotte ;-)

Het resultaat ...

De tekeningen van 5AO blijven binnenstromen ...

De eerste ontwerpen zijn binnen !!!


Vrijdag is de klas 5AO (Arstistieke Opleiding) van de Brugse Kunstacademie al ijverig aan het werk geweest met brainstormen en hebben ze reeds hun eerste ideeën op papier gezet ! Dit alles onder artistieke regie ;-) van leerkrachten Anouck Vercouter en Rozemarijn Spilliaert.

Ik heb zoveel bewondering voor al diegenen die zo'n prachtige tekeningen op papier kunnen zetten!

Hier al een aantal impressies ...

Wat vinden jullie ervan ?! Laat het me maar weten !
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een mooi tekeningen maken ze, dat word vast prachtig
| 08:28 |
Gaan het zien ook
| 16:20 |
leuk om je er bij te hebben!
| 16:27 |
wat een super idee
ik ben benieuwd!
| 21:54 |
Ja en het thema is "de zee"
| 22:02 |
Ik ben benieuwd !
| 20:54 |
Da zal wel zijn !!!
| 21:17 |
Onze zoon 'was' een verwoed keverliefhebber. Hij heeft verschillende kevers en ook 2 busjes gehad :-)
Nu hij zijn nieuwe vriendin heeft is de keverpassie wat opzij geplaatst :-)
| 22:10 |
Wauw wat leuk, ga maar snel beginnen :-)
| 20:05 |
Ja ik kan niet wachten ha ha
| 20:06 |
Succes
| 20:08 |
Veel plezier met het ontwerpen.
| 17:56 |
Dank je maar denk wel dat het in orde komt !
| 19:47 |
Veel plezier met het ontwerpen.
| 17:56 |
Hahaha yaay; dan komt er vast en zeker nog een hippiebusje bij :) Vriendje voor Manfred :-D
| 08:49 |
Idd kunnen dan een keer op vriendjesbezoek komen, zal zeker goed klikken met die twee :-D
| 10:01 |
WoW dit is leuk :))
| 07:39 |
Ben je even gaan opzoeken én meteen gevolgd hi hi. We hebben namelijk dezelfde leeftijd en ik heb ook een hond waar ik elke dag geweldige wandelingen langs het strand mee doe. Hopelijk volg je me ook :-P
| 10:04 |
Ga ik bij deze doen :))
| 10:13 |
Tof van je ! Bedankt
| 14:29 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen