VW T2 ArtProject


Vul hier je titel in

Zóóó spannend! De Kunstacademie van Brugge waar mijn dochter eveneens naar school gaat, zal mijn busje een nieuw en origineel uiterlijk geven. Het thema zal waarschijnlijk "de zee" worden. Ik ben zo benieuwd naar het ontwerp... Mij wacht nu nog het voorbereidend werk zoals roestplekjes verwijderen en dergelijke zodat de ondergrond voldoende "geprepareerd" is zodat we het kunstwerk nog jaren kunnen blijven bewonderen. Dus nu nog even ten rade gaan bij mijn garagist hoe we dit het best aanpakken :-)

Volg deze blog en zie !

Genieten in Fécamp Frankrijk

Onze mascotte ;-)

Het resultaat ...

De tekeningen van 5AO blijven binnenstromen ...

De eerste ontwerpen zijn binnen !!!


Vrijdag is de klas 5AO (Arstistieke Opleiding) van de Brugse Kunstacademie al ijverig aan het werk geweest met brainstormen en hebben ze reeds hun eerste ideeën op papier gezet ! Dit alles onder artistieke regie ;-) van leerkrachten Anouck Vercouter en Rozemarijn Spilliaert.

Ik heb zoveel bewondering voor al diegenen die zo'n prachtige tekeningen op papier kunnen zetten!

Hier al een aantal impressies ...

Wat vinden jullie ervan ?! Laat het me maar weten !