Een kinderboek in de maak - deel 6


De voorverkoop is van start

Mijn boek is eindelijk klaar om gedrukt te worden. Mijn droom kan vervuld worden. Of toch niet???

Het laten drukken van mijn boek kost aardig wat. Ik wil het liefst 1000 exemplaren kunnen laten drukken, zodat het boek bij verkoop nog enigszins een rendabele prijs heeft.
Om het boek te laten drukken is geld nodig, veel geld.

Daarom vraag ik aan een ieder om een donatie te doen. Doneren kan al vanaf 5 euro. Ik zou iedereen die doneert ontzettend dankbaar zijn. Doneren kan hier!!!

Je kan me ook steunen door direct het boek te bestellen in de voorverkoop. Het boek is tot 30 september slechts 18,95, daarna is het boek 22,95. Uiteraard ontvang je het boek dan gesigneerd met een persoonlijke boodschap. 

Reserveren van het boek kan hier!!! 

Zal de wens van Keuteltje in vervulling gaan? Zal Keuteltje daadwerkelijk vanaf oktober de wijde wereld in kunnen rollen? Ik weet het zeker. Vooral als zoveel mogelijk mensen nog doneren of zelfs nog beter het boek al in de voorverkoop reserveren. Dat zou pas echt supertof zijn.


Bekijk ook het promotiefilmpje!!!

 

Schrijf jij ook blogberichten? Plaats deze net als ik ook op Yoors en verdien een extra zakcentje. Meld je hier aan, plaats je eerste blog en start direct met verdienen.