Een kinderboek in de maak - deel 8


Jaah, eindelijk is het zover!

Het heeft dan even geduurd, maar eindelijk is het dan echt zover. Mijn kinderboek is eindelijk klaar. Het was echt zo'n gaaf en grandioos moment die dag dat mijn kinderboek gedrukt en al bij mij op de deurmat viel.

Wat vooral opviel waren de kleuren van het boek. Zo intens en prachtig tegelijk.

Stiekem wilde ik eigenlijk geen enkel exemplaar weg geven. Maar goed, ik kon natuurlijk niet de personen die mijn boek al hadden besteld teleurstellen, toch?

Uiteraard heb ik dan ook netjes direct de boeken die besteld waren op de bus gedaan. Heb ook al zeer enthousiaste reacties terug mogen ontvangen over mijn boek.

Onder andere:

Het verhaal is luchtig serieus geschreven. De kleuren en passende vragen zijn geweldig. Ik heb er heel veel zin in om kinderen die net iets meer zorg nodig hebben voor te lezen uit Keuteltje met behulp van #joepleestvoor   natuurlijk 😊

Door Ginny Krijgsman

Een super leuk boekje voor de kids en kleinkids.
Ik weet zeker dat mijn kleinkids dit ongelofelijk leuk gaan vinden.

Door An Smit
kinderboekenweek 2019
kinderboekenweek 2019
kinderboekenweek 2019

Boek ook al in de winkel

Helemaal overdonderd was ik toen ik materiaal ging halen om de eerste boeken te gaan verzenden. Ik liep binnen bij de Bruna in Bussum zoekende naar geschikte enveloppen. Ik vroeg daar een medewerker om hulp. Ik wist namelijk niet zo heel goed welke enveloppen ik nu het beste kon gebruiken om mijn boeken veilig te verzenden.

De verkoopster die mij hielp vroeg mij om wat voor soort boek het ging. Ik liet dus mijn boek zien en vertelde haar de reden waarom ik het zo veilig mogelijk versturen wilde. Het was mijn eerste druk.

Daarna ging het vrijwel in een stroomversnelling. Binnen nog geen 24 uur lagen de eerste exemplaren in de winkel. Dus supertrots op het resultaat dat Keuteltje al bereikt heeft tot zoverre.