Reading challenge 2019 #4Voor het nieuwe jaar heb ik mezelf een reading challenge gegeven. Ik wil aankomend jaar 100 boeken lezen. Dit heb ik ingevoerd in de app van Hebban. Voor de mensen die niet weten wat dat is? Dat kun je teruglezen in onderstaande link.We zitten inmiddels alweer dik in de maand april en ik bedacht me dat ik nog geen update heb gegeven over de maand maart dus dat wilde ik toch nog even doen.


De boeken die ik heb gelezen heb ik hieronder groen gemarkeerd. Ook heb ik een aantal boeken gelezen die niet op mijn lijstje stonden voor maart.


1. De hemel begint bij je voeten - Jandy Nelson. Dit was van dezelfde schrijfster als "ik geef je de zon".  Ik had hier zo van genoten dat ik deze meteen erachteraan heb gelezen. Ik vond de eerste wel mooier maar deze boeken zijn zo poetisch geschreven en hebben erg mooie opvattingen over het leven.

2.  Schijnbewegingen ( groene bloem serie) - Floortje zwigtman. Deze stond bij de aanraders van hebban omdat ik de boeken van Jandy nelson had gelezen. Ik vond ze echter niet eens in de buurt komen van de boeken van Jandy nelson maar ze waren wel aangenaam om te lezen.

3. tegenspel ( groene bloem serie)- Floortje zwigtman. Dit is het tweede deel van de serie die ik dus ook al heb gelezen. Deze serie bestaat uit 3 delen dus ik heb er nog 1 te gaan.


met de boeken uit onderstaande lijst erbij heb ik dus 6 boeken gelezen in de maand maart.


Mijn 10 boeken voor maart:
1. Het grote misschien (John Green)

Dit boek komt van de bieb en heeft dezelfde schrijver als "the fault in our stars" en "papertowns" die beide verfilmd zijn. Daarom leek het me een leuk boek.

2. Ik geef je de zon  (Jandy Nelson)

Deze kwam ik tegen op Hebban en leek me wel leuk.

3. Schaduw. ( Lucinda Riley)

dit is het derde deel van de serie de zeven zussen.

4. over the edge. ( Helen Vreeswijk en Dirk Bracke)

Dit boek kwam ik tegen in de kringloopwinkel en heb ik meegenomen.

5. Kom hier dat ik u kus ( Griet op de Beeck)

dit boek heb ik bij de bieb meegenomen. Deze schrijfster was vorige week te gast in het programma dreamschool en daarom wilde ik graag wat van haar lezen.

6. naamloos ( Pepijn Lanen)

Ook deze zag ik bij de bieb staan en wilde ik graag lezen.

7.Ik reis alleen.( Samuel Bjork).  Dit boek was mij aangeraden door een vriendin en heb ik vervolgens ergens op een rommelmarkt op de kop getikt.

8. De laatste meisjes. (Riley Sager).

Dit is een thriller uit 2017 waar ik erg benieuwd naar ben.

9.Het meisje in het ijs. (Robert Bryndza)  Deze heb ik bij de kringloopwinkel gevonden. De titel en kaft spraken me aan dus heb ik hem meegenomen.

10.In het water. ( Paula Hawkins).

Ik vond haar eerste boek erg goed dus wil het tweede ook graag lezen. Weet niet meer waar ik het boek vandaan heb, waarschijnlijk rommelmarkt of kringloopwinkel.Mijn 10 boeken voor april.


1. schildpadden tot in het oneindige - John green.

Dit boek is van dezelfde schrijver als the fault in our stars"" en "paper towns" en leek me dus wel leuk.

2. De verlosser- Jo Nesbo. Ik heb de 5 voorgaande boeken van deze serie gelezen en zou dus graag verder gaan.

3. schaduw ( de zeven zussen serie)- Lucinda Riley. Hiervan heb ik de eerste 2 al gelezen en wil ik dus verder gaan met deel 3.

4. Kom hier dat ik u kus - Griet op de Beeck.

dit boek heb ik bij de bieb meegenomen. Deze schrijfster was vorige week te gast in het programma dreamschool en daarom wilde ik graag wat van haar lezen.

5. Ik reis alleen -Samuel Bjork.  Dit boek was mij aangeraden door een vriendin en heb ik vervolgens ergens op een rommelmarkt op de kop getikt.

6.  De sneeuwman - Jo Nesbo. Dit is het 7de boek van de Harry Hole serie.

7. Spiegeljongen ( de groene bloem serie) - Floortje zwigtman. dit is het derde en laatste boek uit deze serie.

8. De laatste meisjes - Riley Sager.

Dit is een thriller uit 2017 waar ik erg benieuwd naar ben.

9.Het meisje in het ijs -Robert Bryndza  Deze heb ik bij de kringloopwinkel gevonden. De titel en kaft spraken me aan dus heb ik hem meegenomen.

10.In het water - Paula Hawkins

Ik vond haar eerste boek erg goed dus wil het tweede ook graag lezen. Weet niet meer waar ik het boek vandaan heb, waarschijnlijk rommelmarkt of kringloopwinkel.Ik heb op dit moment dus in totaal 16 boeken gelezen. Dat wil zeggen dat ik nog steeds achterloop op schema en dat ik vanaf nu 9 boeken per maand moet lezen om het nog te kunnen halen. We gaan het zien.