Waar spaar ik voor #2


 

Aan het begin van dit jaar heb ik een blog gemaakt met daarin waar ik voor wilde sparen dit jaar. Deze vind je hieronder.

 

Echter is mijn spaardoel de afgelopen 2 maanden veranderd. Ik heb namelijk besloten dat ik een microfoon wil kopen die ik in mijn computer kan pluggen zodat ik eventueel youtube covers zou kunnen opnemen. Ik denk hier al een hele tijd over na maar durf de stap steeds niet te nemen. Ik heb besloten dat ik voor onderstaande microfoon ga sparen. Deze kost 140 euro

 

Ook heb ik de afgelopen maanden wat geld verdient met het een en ander.


- Ik heb Yoors laten uitbetalen.

- Ik heb wat dingen verkocht op marktplaats         

( boeken/films)


Als ik de balans op maak heb ik dus al 85 euro voor deze microfoon. Ik heb er dus nog 55 nodig. Daar wil ik dus de aankomende twee maanden voor sparen. Dit doe ik door nog meer op marktplaats te zetten ( heb weer wat nieuwe dingen uitgezocht). En ook blijf ik dus bloggen.