25 grappige random vragen tag

25 grappige random vragen tag

Ik heb op het internet rondgezocht naar grappige vragen, ze samengesteld en het leek me erg leuk om deze te beantwoorden in een eigen blog. Dus bij deze ;-)

1. Laat je de deuren van je kledingkast open of doe je deze dicht?

Overdag laat ik ze meestal open staan omdat ik er dan nog wel eens iets uit pak, maar s 'nachts doe ik ze netjes dicht.

2. Neem je spullen zoals shampoo mee uit hotelkamers?

Uhmm, ik ben nog nooit in een hotel geweest dus ik heb geen idee of ik dit zou doen. Mag je dat meenemen?

3. Waar erger je je kapot aan bij anderen?

Als mensen expres tegen je liegen, roddelen of anderen zwart maken, dat vind ik verschrikkelijk.

4. Tel je je stappen als je loopt?

Nee haha dit doe ik niet, maar het lijkt me wel grappig om een stappenteller te gebruiken en dat je dan aan het einde van de dag kan zien hoeveel kilometer je gelopen hebt.

5. Dans je wel eens zonder muziek?

Ja, ik ben danser dus dat gebeurt wel eens tijdens trainingen of soms gewoon leuk met mijn vriendinnen.

6. Kauw je op pennen?

Nee, dit vindt ik best wel vies en is ook niet erg prettig als iemand je een pen te leen vraagt.

7. Wat is je favoriete nummer van deze week?

Dit zijn dat soort vragen die ik gewoon NIET KAN beantwoorden, ik hou zoveel van muziek, films en series dat ik die gewoon niet kan beantwoorden.

8. Waar zou je waardevolle bezittingen verstoppen als je deze zou hebben?

Haha, dat ga ik jullie niet vertellen! ;-)

9. Wat drink je bij het avondeten?

Water en soms ook niets.

10. Welke saus eet je bij patat?

Mayonaise of ketchup.

11. Welke films kan je eindeloos blijven kijken?

Home alone :-) elk jaar weer met kerst kijken wij gezellig die films!

12. Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet controleren?

Ik heb geen auto, maar weet het wel ;-)

13. Wat eet je het liefst op je brood?

Kaas, normaal, gesmolten in de magnetron, in de pan of in het tosti-apparaat, het maakt me niet uit, ik vindt het gewoon  lekker!

14. Hoeveel talen spreek je?

4, en ik ben nu bezig om spaans te leren.

15. Ben je eigenwijs?

Soms verschrikkelijk, meestal valt het wel mee!

16. Hoogtevrees?

Nee, gelukkig niet!

17. Hoe ziet je homescreen eruit? (van je mobiel)

Ik heb een foto met de quote: 'whoever is trying to bring you down, is already below you' 

18. Slaap je met sokken aan?

Normaal gesproken niet maar als het echt koud is soms wel.

19. Wat is je favoriete kleur?

Geen idee, ik vindt heel veel kleuren wel mooi.

20. Wat is je favoriete ijsje?

Ik vindt vanille toch het lekkerst, en gewoon softijs ook. Voor mij hoeft het niet echt speciaal.

21. Bak je zelf pepernoten?

In een woord: jaaaaaa! Iets wat ik echt, maar dan ook echt heel lekker vindt, zijn pepernoten. En  in hartje zomer is het wat lastig om aan pepernoten te komen, dus duik ik de keuken in! Ze zijn net zo lekker toch?

22. Hoelaat sta je op in het weekend?

Meestal niet erg  vroeg 10, 11 uur. Maar dat compenseert vast wel met hoe vroeg ik door de weeks opsta! 

23. Wat voor een broek heb je vandaag aan?

Vandaag heb ik een zwarte broek met gaten aan. Ik vindt hem erg leuk en ben er ook blij mee!

24. Koop je je kleding online of in de winkel?

Meestal koop ik mijn kleding in de winkel, omdat ik het toch iets fijner vindt als je het kledingstuk eerst kunt passen. Maar soms koop ik ook kleding online (laatst nog 2 truien) maar dan is het altijd even afwachten hoe ze passen & staan. Ik vindt het altijd wel fijn als je online dan reviews kan lezen :-)

25. Kun je breien?

Ja, dit kan ik! Ik heb het van mijn oma's geleerd en heb het een aantal jaar geleden veel gedaan. De laatste jaren brei ik minder omdat ik het ook erg druk heb met school.

Dit waren de 25 erg random vragen die totaal niet bij elkaar passen haha, maar ik hoop dat je het leuk vond om te lezen. Heb je zelf een grappig antwoord op een vraag? Laat het me hieronder weten, ik vindt het erg leuk om te lezen!

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid en ontvang beide 125 yp.
Promote: support and profit

Support vera for life with a promotion and this post reaches a lot more people. You profit from it by earning 50% of everything this post earns!
Comment and receive 50 YP 50
Children's treats unicorn cookies
Is it your birthday today? Congratulations! Then treat some cute unicorn cookies at school, at the shelter, at the club or at your children's party! Do you have time and desire to bake them yourself? Baking the cookies is already a feast in itself, and if you bake them yourself, they are really tastier!Sarah Jegers baked these unicorns so that her daughter of 5 years could treat them to school. That was a real success, she told me. She made the dough with biscuit mix, 2 days prior to the birthday, you can keep the biscuits for a long time, in an airtight package. The day before the birthday she decorated the biscuits with the royal icing technique.The Royal Icing is made with egg white, powdered sugar, lemon juice and water. You can draw lines with it and color your cookies nicely. The basic recipe for Royal Icing can be found clearly and extensively described at: Cupcake recipesMethod of preparation:Process the ingredients at room temperature. Knead 500 g of mix, 150 g (cream) butter and 1 egg (50 g) to form a dough. Leave to stiff in the refrigerator for at least 1 hour. Preheat the oven to 180°C (convection oven 160°C). Roll out the dough on a floured worktop (up to approx. 3 mm thick). Put out the cookies and bake them in the middle of the oven for about 12 minutes until golden yellow. Allow the cookies to cool and decorate them to your liking. Suitable for approx. 25 biscuits of 7-10 cm, depending on thickness and shape.Decorating the unicorns is step by step; first the nose, the mane, the horn, the rest of the head and finally the eyes and nostrils. When the unicorns are ready, present them in a nice basket. Do you find it hard to keep your hands off before you buy a treat? Then put transparent foil around it so that no one can eat it beforehand! Have a lot of treat fun and eat tasty!Cookie mix from FunCakesUnicorn cutter /unicornFuncakes Food ColoursChildren's treat unicorn/unicorn in cup (incl. template) - Read moreUnicorn Unicorns overview - Read moreUnicorn Unicorns Coloring Pages - Read moreMail: ilse@deknutseljuf.nl - The Craft Teacher EdeCrea with Kids 2-12 yrs /Website: Crea with Kids 0-12 yrs - Crafts for children 0-4 years - Crea with Kids BSO 4-12 years / Crea with Adults - Login /sign up with Yoors (free and without obligation)#unicorn #biscuits #treatment #cookies #selfcookiemaking #recipe #biscuitbaking #unicornbiscuits #childrenstreat #bdaypartyideas #unicorntreats   
More