5 dagen OFFLINE challenge!

5 dagen OFFLINE challenge!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik ben 5 dagen niet op yoors geweest, en dit hebben jullie misschien ook wel gemerkt. Dit komt omdat ik 5 dagen compleet offline ben geweest. Geen mobiel, laptop, tv e.d. Het enige wat ik deze dagen heb gebruikt is mijn camera. Het leek me wel leuk om dit is een keer te proberen, omdat we tegenwoordig heel veel online zijn en ik hier ook mee opgegroeid ben. Hierbij mijn 'dagboek' van de 5 offline dagen.

Dag #1

S'ochtends wakker worden en niet op je telefoon mogen kijken, voelt best raar eigenlijk. Normaal doe ik dat zo automatisch. Ik ga vandaag veel lezen en voor de rest niet heel veel doen. S'avonds kijk ik geen film, tv of iets. Best wel jammer, want er is vandaag net een leuke film op :-(

Dag #2

Best rustig eigenlijk, niet overal op moeten reageren. Alleen zou ik toch wel graag willen weten wat mijn vriendinnen aan het doen zijn. En ik denk dat ik straks op yoors heel veel in te halen heb met blogs lezen hahaha!

Dag #3

Vandaag heb ik veel gewandeld en ben buiten geweest en heb daar foto's gemaakt. Ik merk wel dat ik steeds minder de behoefte voel om op mijn telefoon te kijken e.d.

Dag #4

Vandaag een leuke (en offline ;-)) dag gehad. We zijn naar de stad geweest, hebben daar geshopt en leuke plekken bezocht. Wel jammer dat ik de leuke foto's niet direct kan delen met mijn vriendinnen, ik denk dat dat overmorgen een van de eerste dingen is die ik ga doen ;-)

Dag #5

Yeah, de laatste dag offline (voorlopig x-) ik ben begonnen met het vormgeven en de stukjes 'dagboek' bij elkaar te halen (op papier natuurlijk) om deze blog te maken. Dit ga ik binnenkort (nu haha) overtypen op mijn computer en dan posten. Het is wel vervelend dat ik nu niet alvast online kan gaan zoeken naar een afbeelding :-(


De 5 dagen bevielen me beter dan verwacht, je doet meer andere dingen dan normaal, maar het was soms ook wel wat onhandig als je iets wou opzoeken. De tv heb ik niet echt gemist (die hebben we op vakantie ook nooit) dus dat was wel een pluspuntje. Ik ben wel blij dat ik nu alles weer mag gebruiken. Als ik mijn telefoon weer aanzet loopt hij vast van alle meldingen en berichtjes (oepss, vergeten uit te zetten lekker bezig) maar uiteindelijk heb ik alles bekeken en de nodige berichtjes gestuurd. S'avonds ga ik lekker op de bank zitten en tv kijken. Dit waren mijn 5 dagen offline.

Wat is de langste tijd dat jullie offline zijn geweest? Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden!

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (16 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Uhu... in het afgelopen jaar 2 dagen . De eerste 2 dagen na mijn bevalling.
| 23:03 |
Dank je voor het instappen, hierbij de punten voor je online support van een eindeloze reis
| 21:17 |
Top! Staat ook nog op mijn lijstje :)
| 16:20 |
Zeker een x doen! ;)
| 18:02 |
Er is zeker niks mis mee!
Merkte dat toen bij ons het telefoon netwerk terug kwam na een aantal dagen, er ineens een stuk minder productief en sociaal gedaan werd.

Nooit slecht!
| 14:32 |
zeker niet!
| 16:29 |
Ik hou het nog geen dag vol. Ik kan wel excuses verzinnen dat ik het nodig heb ivm mijn uitgeverij, maar zonder dat kan ik gewoon niet zonder. Daarom respect voor jou
| 13:25 |
haha dankjewel!
| 16:29 |
Goed gedaan! Ik heb dat ook een keertje gedaan, maar ik deed het een maandje. En uiteindelijk dacht ik helemaal niet meer aan mijn telefoon en tv.
| 07:13 |
Dankje! En jeetje, een maand! Dat zou ik dan echt weer niet kunnen hahaha, respect!
| 15:02 |
Ik hou het nog geen uur vol. Knap van je.
| 15:08 |
:-)
| 06:56 |
Ik vind het knap. Ik ben 5 dagen mijn telefoon kwijt geweest en voelde me nog happy!
| 17:52 |
Dat is wel fijn, wat was er mee dan?
| 06:39 |
Het moest niet happy zijn haha.
Had hem in de wc laten vallen
| 06:57 |
Oww dat is wel wat minder x-(
| 06:56 |
5 uurtjes denk ik haha
| 01:13 |
Hahaha
| 06:38 |
Maximum de 10 uren dat ik slaap denk ik. 5 dagen zou ik niet kunnen.
| 18:27 |
hahaha
| 18:36 |
Ik neem nooit een mobiel mee op vakantie. Sinds een half jaar heb in een ouderwets mobieltje zonder internet, heerlijk. Tv zou ik meer missen.
| 15:31 |
dat kan ook, alleen ik zou niet zonder internet op mijn mobiel kunnen (met school is dat tegenwoordig ook niet mogelijk)
| 16:59 |
Nee klopt. Maar die periode is voor mij voorbij.
| 18:24 |
Als er een verbinding is, dan gebruik ik 'm.
Onvoorstelbaar als je bedenkt dat het een aantal jaar geleden gewoon normaal was om juist niet online te zijn...
| 14:40 |
ja inderdaad
| 16:59 |
Ik heb geregeld eens een offline week. Dan neem ik op vakantie een hotel zonder wifi, neem geen smartphone mee en dat lukt eigenlijk prima. Het is een kwestie van instelling. Het brengt heel wat rust in je hoofd.
| 14:34 |
wat goed!
| 16:59 |
Tof, zouden meer mensen moeten doen. Aangezien ik de helft van mijn inkomen verdien online, zou dit voor mij echt een hoop geld kosten, maar desondanks een hele gave uitdaging!
| 13:04 |
haha nee dan zou het voor jou niet erg handig zijn!
| 14:05 |
Leuk om te lezen, misschien een motivatie om het gebruik meer te doseren.
Heb wel eens kleine week zonder internet gezeten, ervaring komt aardig overeen met wat jij schrijft.
Ging dan om de 1 of 2 dagen naar een cafe om even mails op te halen en beantwoorden, surfen niet.
| 11:17 |
was er een storing dan of iets? voor mij zijn mails niet verschrikkelijk belangrijk om te lezen dus dat maakte voor mij niet heel veel uit.
| 14:06 |
Telefoondraden zijn hier vaak bovengronds en er was een boom opgevallen.
| 14:21 |
aw, dat is wel echt naar
| 16:59 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen