Review: Action brushpen

Review: Action brushpen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik was een paar dagen geleden in de Action en toen kwam ik deze brushpens tegen. Ze zijn er in drie verschillende pakjes van elk 4 stuks en ze kosten €0,99 per pakje. Brushpens kun je gebruiken voor handlettering (mooi schrijven op bijvoorbeeld kaarten en in bulletjournals) en ik wilde daar graag mee beginnen, dus ik dacht: Ik schaf de brushpens van de Action aan! Kon ik ze mooi gelijk reviewen, dus vandaar deze review!

Ik heb twee pakjes gehaald, in het derde pakje zaten kleuren die heel erg leken op de kleuren die in deze sets zaten dus ik vond dat ik die niet nodig had, ik wilde de stiften eerst uitproberen. Op de ene foto zie je de stiften zonder verpakking en op de andere foto zie je de kleurafgifte van de stiften. Als je naar de foto van de kleurafgifte kijkt, dan zal het je misschien wel opgevallen zijn dat sommige streepjes in tweeën gesplitst zijn. Dit komt doordat zes van de acht brushpens die ik heb, gespleten zijn, heel erg balen!

De gespleten brushpennen zien er zo uit, alsof ze in tweeën geknipt zijn en zo kleuren ze ook. Ik vond het niet zo fijn om met deze gespleten brushpennen te schrijven of te tekenen, dat is voor mij het allergrootste nadeel. Ook vind ik de kleurafgifte niet geweldig, de kleurafgifte van de Action Twinmarkers is een stuk fijner wat dat betreft.

De brushpens liggen wel heel lekker in de hand door de vorm die ze hebben, het voelt net alsof je een kwast vast hebt en dat is heel fijn. Ze voelen ook heel licht en dat is op zich ook wel fijn bij het schrijven. Hieronder twee foto's van een test met de pennen. De rode stift was helemaal heel, de zwarte stift is gespleten.

Je ziet dat de tekst geschreven met de zwarte pen een beetje rommelig overkomt, maar de rode stift schrijft op zich best wel lekker. De haren van de brushpens zijn best wel lang, wat het wat moeilijker maakt om echt een vloeiende lijn te trekken, dus dat is ook weer een nadeel.

Al met al zou ik het afraden om deze brushpens te kopen. Mocht je toevallig een pakje hebben zonder gespleten punten, dan is de punt eigenlijk te lang om er goed mee te kunnen handletteren. Ik vond het niet fijn werken in ieder geval, ondanks dat ze fijn vast hielden.

Heb jij deze brushpens ook, maar ben je het totaal niet met mij eens? Laat het me dan weten!

Op zoek naar een community waar je jouw creativiteit kunt uiten en waar je inspiratie kunt opdoen voor nieuwe creaties? Waar veel leden je liefde voor de Action delen?  Word lid van Yoors!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.6 / 5 (16 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Goed te lezen over deze brushpens.. ik had ze al zien liggen en vroeg me al af of dit wat kon toevoegen voor mij bij het knutselen.. maar geen goede koop begrijp ik ..bedankt voor het delen van je ervaring!
| 18:33 |
Inderdaad, erg fijn voor tekenen of inkleuren zijn ze niet door de te lange punt ...........
| 22:17 |
Zelfde ervaring al ben ik beginnende met handletteren. Gebruik ze voor blenden in een woord die een kader heeft
| 20:44 |
Wat jammer om te horen
| 21:21 |
Was ook wel teleurgesteld ja :c
| 21:31 |
Ik heb ze ook nog liggen, nog dicht in de verpakking. Dat zal waarschijnlijk ook nog wel even zo blijven ;)
| 11:34 |
Haha, ik hoor nu van meerdere mensen dat ze er niet echt blij mee zijn
| 00:17 |
Okay, thanks! Deze ga ik dus maar niet halen ;)
| 16:38 |
Hmmm dat is inderdaad wel jammer, maar om een keer te starten en er mee te beginnen is het opzich geen slecht idee. Ik koop vaak spullen en dan blijft het liggen : zonde!
| 22:27 |
Ja, maar om deze te kopen om met handlettering te starten is dus wel een slecht idee. Het werkt namelijk niet zo geweldig, dan kun je beter de euro's opsparen en voor wat duurdere brushpens gaan :P
| 00:17 |
Ik had ze ook gekocht, gelukkig goedkoop want Ze zijn idd drie keer niks
| 14:58 |
Jep, maar sommige dingen die je bij de Action kunt verkrijgen (zoals de twinmarkers) zijn dan wel weer goed...
| 17:45 |
Ook ik heb ze geprobeerd maar t is inderdaad dertig keer niks
| 10:58 |
Nee, dat is wel echt heel jammer!
| 12:46 |
ik heb ze ook, klopt wat je zegt, maar ja ze kosten dan ook weinig
| 09:08 |
Ja precies, ze kosten weinig, maar goedkoop is helaas vaak ook duurkoop
| 10:48 |
Soms valt de kwaliteit tegen
| 23:27 |
Klopt zeker
| 00:23 |
Ik heb ze ook weggedaan heb nu bij de Bruna een setje gekocht.
Wel een stukje duurder maar werken echt heel fijn
| 22:37 |
Van welk merk zijn die van de Bruna? Bruna huismerk?
| 23:04 |
nee Sakura , zitten er 9 in een pakje in verschillende kleuren
| 23:24 |
Ah okay, dankjewel voor de tip!
| 00:23 |
Ik heb ze weggegooid....
je kunt beter gewoon met een penseeltje en waterverf aan de gang, dan krijg je nog mooiere resultaten!
| 21:15 |
Ja, ik denk dat ik ze ook maar weg ga gooien want dit is 6x niks
| 21:37 |
Ik heb twee pakjes gekocht en ik vind het een totale miskoop. Ik heb ook een gespleten pen ertussen zitten. Mijn dochter mag ze nu gebruiken voor haar Bullet Journal (ze is 6 jaar ;-) )
| 20:53 |
Een gespleten pen maar? Dat is nog best wel geluk hebben ja. Wel leuk dat je dochter ze nu mag gebruiken, dan kan ze lekker creatief aan de slag en heeft er toch nog iemand plezier van de pennen :)
| 21:34 |
Volgens mij één, als ik ze allemaal al geopend heb hahaha. Gelukkig is dochterlief er inderdaad blij mee ;-)
| 21:51 |
Heb ze vorig jaar ook eens gekocht. 1 keer gebruikt en liggen verder in de kast. Ik kan er niet mee werken, geen mooie lijnen, geen gelijke kleurafgifte.
Misschien inderdaad eens proberen om te aquarellen anders mag dochter er straks mee kleuren
| 19:54 |
Ja, bij mij liggen ze nu ook aan de kant, ben bang dat deze ook gaan verstoffen want ik kan er gewoon niets mee...
| 20:11 |
Ik heb ze ook, maar ik gebruik ze meer om te aquarellen en dat gaat heel erg lekker :-)
| 19:34 |
Ah, hoe werkt dat aquarellen precies? Want als dat wel werkt, graag!
| 20:11 |
Hier kan je er een resultaat van zien:
yoo.rs/mevrouwstip/blog/aquarellen-1490029855.html?Ysid=45867
en deze heb ik ook met de pennen ingekleurd:
yoo.rs/mevrouwstip/blog/creativiteit-bij-het-ontbijt-1492853364.html?Ysid=45867
yoo.rs/mevrouwstip/blog/uitdaging-yoors-titelfoto-1492889780.html?Ysid=45867
Gewoon alsof je schildert met waterverf, wil je iets transparanter dan dip je de punt in wat water, wil je donkerder, dan ga je een paar keer over het vlakje
| 20:29 |
Wat leuk, ik ga een kijkje nemen!
| 21:36 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen