Biofood, vloeibaar schapenvet getest.

Biofood, vloeibaar schapenvet getest.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hier mijn bevindingen over dit product:

Via een oproepje in mijn mailbox van de dierenwinkel Petsplace kon je een enquête invullen. Vervolgens kon je worden uitgekozen om het product: “vloeibaar schapenvet van Biofood” gratis uit te testen. Ik was één van die gelukkigen.

Biofood vloeibaar schapenvet, bevat een combinatie van schapenvet, zalmolie en zonnebloemolie. Je kan dit gebruiken als een soort dressing over je hond zijn brokken. Mijn hondje is er dol op! 

Mijn hondje een Shih-tzu genaamd Snoopy heeft vaak jeuk, dit ten gevolge van een vlooienallergie. Door het vele krabben, kreeg ze schilfers op haar huid. Tot mijn verbazing is na het dagelijks toevoegen van een theelepeltje vloeibaar schapenvet aan haar brokjes, dit al een stuk verminderd.

Ik gebruik dit product nu al een paar weken en zelfs haar haren glanzen nu meer, dan voor het gebruik. 

Snoopy is nu een Shining doggy :) 

Biofood

Dat dit product ook goed zou zijn voor de gewrichten van je hond, nam ik in twijfel. Snoopy heeft last van haar knietjes en ze is nog maar 6 jaar. Het spelen met een bal ontweek ik al een hele poos. Door het plots stoppen bij de bal, liep ze vaak op drie pootjes. Zó zielig, dus niet te vaak meer met de bal spelen.

Met de wandelingen wilde ze nog wel eens treuzelen en niet echt doorlopen. Vooral niet te ver vrouwtje, leken haar ogen mij te smeken. Nu loopt ze weer huppelend met mij mee… Mijn twijfel over het verbeteren van de gewrichten, trek ik dan ook in.

Biofood

Vloeibare schapenvet, is gewoon een uitstekend product.

 

Deze variant, de vloeibare schapenvet zorgt voor:

·       Een betere voedselopname en vertering.

·       Heeft een gunstige werking op hart en bloedvaten.

·       Is ideaal voor de vacht en huid van je hond.

·       Gewrichten.

 

Biofood is er in allerlei varianten. Zowel voor hond als kat. Kijk maar eens hier, als je belangstelling hebt. Ik blijf het in ieder geval wel gebruiken!

Mijn review voor dit product op de Petsplace site is:

 Shine en happy dog.

Dit product bevalt mijn Snoopy, een shih-tzu erg goed. Ze loopt weer met veel plezier, eerder kon je het wel sjokken noemen. Ik beveel dit dan ook aan bij mensen die honden met een schilferige huid en gewrichtsproblemen. Snoopy haar haren glanzen super! Gewoon weer een jonge 6 jarige hond. Top product.2016©Vlindertje73

 

Wil je wel op de hoogte van mij blijven, maar geen lid worden van de site YOORS waar ik op blog? Tik dan op mijn naam Vlindertje73 om op mijn website te komen. Daar staat het woord ‘volgen’ rechts boven. Klik en vul daar je e-mailadres in en je ontvangt updates van mij in je mailbox.
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Oh wat leuk :)
| 15:45 |
Thnx ;)
| 11:38 |
Leuk om te lezen, mijn hondje krijgt ook altijd schapenvet puur omdat ze anders de goeie brokken niet wil eten omdat deze zonder geur kleur en smaakstoffen zijn scheutje schapenvet erover en het is aanvallen !!!!
| 14:55 |
Ja idd, ze vinden het vaak lekker!
| 11:38 |
mooie blog
| 11:36 |
Dank je ;)
| 11:38 |
mooie review.
geef Chelsey ooit beetje zalmolie en bot waar schapenvet inzit.
Ze vind het heerlijk.
Voor huid en haar hoef ik het eigenlijk niet te doen want ze is zo lekker zacht.
| 13:25 |
Dank voor je compliment! Snoopy is ook lekker zacht.... was ze al. :)
| 14:37 |
Mooie review. Ik gebruik de tabletten voor Bas. En merk het gelijk aan zijn huid, die wordt lekker vettig. Beter voor hem als het regent.
| 17:40 |
Wordt de huid niet zo nat denk ik.... klopt dat? Dank voor je compliment!
| 17:57 |
Zijn haren wel, maar het dringt niet door naar zijn huid. Hij werd haast niet droog.
| 18:14 |
Ah, op zo'n manier. Idd leuke bijkomstigheid. ;)
| 18:51 |
Yep.
| 18:57 |
Ik heb geen hond of kat, maar het is zo goed beschreven dat ik er bijna zelf trek in krijg. Helaas kan dat dan weer niet omdat ik toevallig vegetariër ben. Veel van mijn vrienden en kennissen hebben echter wel een huisdier, dus dit heb ik naar hen doorgestuurd. Bedankt voor het testen!
| 14:50 |
En jij bedankt voor het delen! En je compliment :-)
| 15:19 |
:)
| 15:48 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen