Biofood, vloeibaar schapenvet getest.


Hier mijn bevindingen over dit product:

Via een oproepje in mijn mailbox van de dierenwinkel Petsplace kon je een enquête invullen. Vervolgens kon je worden uitgekozen om het product: “vloeibaar schapenvet van Biofood” gratis uit te testen. Ik was één van die gelukkigen.

Biofood vloeibaar schapenvet, bevat een combinatie van schapenvet, zalmolie en zonnebloemolie. Je kan dit gebruiken als een soort dressing over je hond zijn brokken. Mijn hondje is er dol op! 

Mijn hondje een Shih-tzu genaamd Snoopy heeft vaak jeuk, dit ten gevolge van een vlooienallergie. Door het vele krabben, kreeg ze schilfers op haar huid. Tot mijn verbazing is na het dagelijks toevoegen van een theelepeltje vloeibaar schapenvet aan haar brokjes, dit al een stuk verminderd.

Ik gebruik dit product nu al een paar weken en zelfs haar haren glanzen nu meer, dan voor het gebruik. 

Snoopy is nu een Shining doggy :) 

Biofood

Dat dit product ook goed zou zijn voor de gewrichten van je hond, nam ik in twijfel. Snoopy heeft last van haar knietjes en ze is nog maar 6 jaar. Het spelen met een bal ontweek ik al een hele poos. Door het plots stoppen bij de bal, liep ze vaak op drie pootjes. Zó zielig, dus niet te vaak meer met de bal spelen.

Met de wandelingen wilde ze nog wel eens treuzelen en niet echt doorlopen. Vooral niet te ver vrouwtje, leken haar ogen mij te smeken. Nu loopt ze weer huppelend met mij mee… Mijn twijfel over het verbeteren van de gewrichten, trek ik dan ook in.

Biofood

Vloeibare schapenvet, is gewoon een uitstekend product.

 

Deze variant, de vloeibare schapenvet zorgt voor:

·       Een betere voedselopname en vertering.

·       Heeft een gunstige werking op hart en bloedvaten.

·       Is ideaal voor de vacht en huid van je hond.

·       Gewrichten.

 

Biofood is er in allerlei varianten. Zowel voor hond als kat. Kijk maar eens hier, als je belangstelling hebt. Ik blijf het in ieder geval wel gebruiken!

Mijn review voor dit product op de Petsplace site is:

 Shine en happy dog.

Dit product bevalt mijn Snoopy, een shih-tzu erg goed. Ze loopt weer met veel plezier, eerder kon je het wel sjokken noemen. Ik beveel dit dan ook aan bij mensen die honden met een schilferige huid en gewrichtsproblemen. Snoopy haar haren glanzen super! Gewoon weer een jonge 6 jarige hond. Top product.2016©Vlindertje73

 

Wil je wel op de hoogte van mij blijven, maar geen lid worden van de site YOORS waar ik op blog? Tik dan op mijn naam Vlindertje73 om op mijn website te komen. Daar staat het woord ‘volgen’ rechts boven. Klik en vul daar je e-mailadres in en je ontvangt updates van mij in je mailbox.