Boek in wording. Dag 13 van de 90
Hoi allemaal,De kogel is door de kerk. Samen met Alicia heb ik besloten om niet mee te doen aan de challenge bij 'wattpad'. Bij deze wil ik dan ook iedereen bedanken voor het meedenken en de tips die ik heb gekregen. Het klonk natuurlijk erg mooi en de nieuwsgierigheid won het in eerste instantie, maar na een paar berichten van betrokken mensen ging ik er toch anders tegen aan kijken.

Het voelde niet meer goed aan.


Nu heb ik besloten om gewoon verder te gaan, zoals ik al bezig was. Nadat mijn koppijn was afgezakt van al mijn dubben, ben ik vandaag een heel eind opgeschoten met het tikken.

Op aanraden van Alicia, heb ik een nieuwe pagina aangemaakt op facebook. Speciaal en alleen voor het delen van mijn blogs, tijdens het schrijven van mijn eerste boek. Met daarin het wel en wee van dit proces, met ook elke keer een ‘citaat’ er in vermeld.


De titel is nu ook bekend, want deze staat als koeienletters als foto hierboven in zicht.

Kort, maar krachtig. Deze titel zal je pas kunnen begrijpen als je het boek hebt gelezen. :)


Nu hoop ik natuurlijk op vele volgers en lezers op mijn gloednieuwe pagina. Bij deze wil ik jullie dan ook uitnodigen om een kijkje te komen nemen.

Stel dat je het leuk vindt om mij te gaan volgen, ben je dan ook zo lief om deze blog verder te delen?


Iedereen is welkom! Tot ziens op: Mijn nieuwe pagina: “GELD STINKT”


Geld stinktYoors© EFJ2016