Boek in wording. Dag 32 van de 90.
De maand augustus zit er al weer op. Dat is één maand zeg ik dan maar, nog twee te gaan. Inmiddels staat de stand van het aantal geschreven woorden op 39.314. Als ik nou nog twee maanden, elke maand 30.000 woorden tik, dan heb ik toch al een redelijk compleet boek.

Mijn 50.000 in drie maanden is dan ruim overschreden. Hier ben ik erg blij mee.

Elke dag een stuk tikken, houdt mij in het ritme. Alleen vorige week was het erg mooi weer en had ik een aantal verjaardagen, waar ik niet om heen kon. Eerlijk gezegd vond ik dat niet eens zo erg, ik was wel aan wat ontspanning toe. Toch als ik dan niet tik, mis ik het wel en gaan er hele scenario’s door mijn hoofd. Pen en papier is dan gewillig.


In mijn vorige blog vroeg ik jullie om een ander gezegde te bedenken voor: “’s nachts vissen, overdag netten drogen.” Hier heb ik vele leuke reacties op gekregen. Ik wil jullie dan ook allemaal even hartelijk hiervoor bedanken. Het gezegde van A. de H. is het geworden: “Heb je het bier vannacht flink laten schuimen? Dan ben je s ’ochtends niet te pruimen.” Top, dit past er precies goed bij.


Wat ook zeer interessant is, is dat er momenteel Webinars op het internet worden gegeven. Laten dezen nou precies in mijn straatje passen. Vandaag was er één over ‘je boek promoten’ Ik kan iedereen aanraden om er ook eens naar te luisteren. Je kunt dit vinden bij boekschrijven.nl of boekenbusiness.com. In ieder geval gaat het over alle aspecten rondom je boek.

Citaat uit mijn toekomstig boek:

Rechtop zittend, kijk ik om mij heen.  Als het niet zo ernstig was, zou ik nu een enorme lachbui krijgen.Boek in wording. Dag 21 van de 90.Vind je dit een goede post en wil je hierop reageren?
Klik dan hierboven op 'Aanmelden' Je krijgt er een leuke bonus voor terug!


The site to be! Blogs, columns, foto's, quotes, recepten en nog veel meer.... elke dag weer nieuw, keer op keer.

Voel je welkom!


Image title
2016©Vlindertje73