Boek in wording. Dag 66 van de 90.


Ten eerste mijn excuses dat ik jullie een maand lang niet op de hoogte heb gehouden van mijn schrijfproces. Soms gebeuren er dingen in je leven die voorrang verdienen. Hoe iedereen mij ook in alle rust liet schrijven, bij dit moest ik de boel wel even aan de kant leggen. Het is alleen te persoonlijk om met de wereld te delen. In ieder geval is het mij niet in de koude kleren gaan zitten. 

Na 18 dagen niet te hebben geschreven zit ik weer helemaal in mijn schrijfriedel.  Ik tik en tik en kijkend naar mijn onderwerpen die er allemaal in voor moeten komen, schiet ik voor geen meter op. Eigenlijk is dat best wel positief, want zo wordt het boek alleen maar dikker en dikker. Ach en weet je, af en toe heb je ook weleens een stukje humor er in nodig. 

Citaat uit mijn toekomstig boek:  Misselijk als ik ben, leeg ik mijn maag boven een vierkante bloembak. Ik voel mij gelijk een stukje beter en grappend vraag ik aan de rest: ‘Zouden viooltjes wel van cocktails houden?'

 

Inmiddels ben ik ook begonnen met het bedenken en creëren van een cover. Het idee heb ik in mijn hoofd, alleen nu de uitvoering nog. Zo las ik ergens dat je covers kan maken in 'Word 2013' en die heb ik gelukkig. Op YouTube staat het stap voor stap uitgelegd. Alleen vraag ik mij dan af, hoe zit met de rug van het boek. Heeft iemand hier ervaring mee? Zo ja, heb je dan tips voor mij? Of doe je dit via een ander programma?

Dan heb ik de vraag gekregen van mijn manuscript begeleidster Alicia, om alvast eens de uitgeefwereld in te duiken. Ook moet ik bedenken of ik mijn boek wil laten uitgeven door een uitgever of in eigen beheer. Nu moet ik eerlijk bekennen, dat ik verdwaal in die wereld. Enorm veel informatie is er over te vinden. Wie oh wie, wil zijn of haar ervaringen hierover met mij delen?
2016©Vlindertje73

 

Vind je dit een goede post en wil je hierop reageren?
Klik dan hierboven op 'Aanmelden' Je krijgt er een leuke bonus voor terug!

YOORS

The site to be! Blogs, columns, foto's, quotes, recepten en nog veel meer.... elke dag weer nieuw, keer op keer. 

Voel je welkom!Geld stinkt