De zwanen en ik zijn nog geen goede vriendjes

De zwanen en ik zijn nog geen goede vriendjes


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vorig jaar had ik geschreven over een zwanenechtpaar. Dat echtpaar is blijkbaar terug, hier vlakbij in het bos met grote vijver. Hun nest is blijkbaar al weer klaar voor gebruik. Dit kan ik weten, want vorig jaar lieten deze zwanen mij meer dan een uur omlopen. Ze hadden toen namelijk net jonkies gekregen en hoe ik ook probeerde er langs te komen, het lukte echt niet! Wil jij een klap van zo’n vleugel hebben? Agressief zeg, niet normaal.

Nu liep ik er afgelopen week weer langs, zoals bijna elke dag en ik zag ze meteen.


Image title


Zij mij ook overigens hahaha. Niet grappig! Wel heb ik er een mooie foto van kunnen maken. Ja nu nog wel, wacht maar tot ze weer jonkies hebben…. Hoe kan ik nou die zwanen duidelijk maken dat ik alleen maar mooie foto’s van ze wil maken als ze jonkies hebben? Heb jij een idee? En dan nog erger, die foto’s kan ik ook maken met een route binnen door te wandelen. Weet je, dan hoef ik niet weer meer dan een uur helemaal terug te lopen, omdat ze mij er niet langs laten.

Image title


Mijn buurman ziet mij al op de kant zitten te praten tegen die zwanen, zo van; ik doe jullie niets, ik wil alleen foto’s. Een ander hier zegt; ‘misschien kun je ze wel ergens mee om kopen?’ Maar ja, met wat dan? Waar koop je in hemelsnaam een zwaan mee om? Ik heb geen idee. Jij wel? Hilariteit alom hier in mijn huisje, ze lachen me nog uit ook. Alleen het feit dat ik heel het bos weer terug heb moet lopen, brengt ze nog steeds aan het lachen. Ik vind het niet grappig! Nee, ik wil gewoon mooie foto’s van die statige zwemvogels maken.

Wanneer ik meer foto’s heb en de jonkies heb gespot, zal ik dat aan jullie melden met een nieuwe blog.

Image title


Meer van mij lezen? Kom dan vooral mijn bloghoekje volgen.


2016©Vlindertje73

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Koop een drone, dan hoef je niet zo ver te lopen ;-)
| 17:14 |
Ik heb ze wel vaak op de foto gezet maar ze deden me niks en ik ging best dichtbij zitten
| 19:10 |
Het blijven mooie, majestueuze dieren. Prachtig om te zien.
| 13:33 |
Dat zeker!
| 13:36 |
Kijk maar uit. Beter omlopen en zonder foto's dan aangevallen worden.
Omkopen lijkt me moeilijk bij dieren die hun jongen willen verdedigen. Ik zal je maar geen caraïbische oplossing aanraden (beginnen met jachtgeweer, eindigen met gebraden zwaan).
| 02:33 |
Ha, zou dat net zo lekker zijn als gans?
| 13:37 |
Ik heb het zelf nooit gegeten, maar blijkbaar worden ze zelfs in NL gekweekt voor de slacht, dus er is vraag naar:
plazilla.com/page/4295101245/de-zwanenburger-binnenkort-ook-zwanenvlees-op-de-menukaart
| 13:57 |
Mooi verhaal en doe die zwanen de groeten van mij ha ha
| 21:30 |
Zal ik doen!
| 21:31 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen