Dit blondje vertelt over een voetbalmiddag.


Zoals jullie misschien al wel weten, schrijf ik elke week een Column voor het Beijumnieuws.

Beijum is een wijk naast de wijk Lewenborg, waar ik woon. Normaal plaats ik alleen die link van daar op mijn Facebook. Alleen deze keer wil ik het ook met jullie delen.


Laat ik beginnen met dat deze blog geschreven is in de zomer, op het heetste moment van de dag. Neem daarbij een koel wit wijntje en hoor de mannen om je heen kletsen over voetbal. Nou ja, kletsen, hele alfabetten gieren door de lucht. Je moet dit doen, je moet dat doen, doe toch niet zo stom man! Zo te horen naar hun luidruchtig geschreeuw en gejuich zo nodig, is het blijkbaar een zeer emotionele sport.Klik op onderstaande link om de hele Column te kunnen lezen. Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Dit blondje vertelt over een voetbalmiddag.


Ben jij een voetbalfanaat, of juist niet?2016©Vlindertje73


Wil je wel op de hoogte van mij blijven, maar geen lid worden van de site YOORS waar ik op blog?

Klik dan op de button met het woord ‘volgen’ zie boven in rechts. Vul daar je e-mailadres in en je ontvangt updates van mij in je mailbox.