Ga je met mij het avontuur aan? UPDATE!!!


Jullie hebben mij al een poosje niet meer over mijn boek gehoord. Eén voordeel daar van is dat ik nu écht wat te vertellen heb. 

Groot nieuws!

Het eerste nieuws is dat mijn titel van ‘geld stinkt’ veranderd is naar ‘ontsnapt aan de dood’ en ook de cover is compleet anders geworden. Ik ben er zéér blij mee!
Zo heb ik dus ook mijn FB pagina en YouTube kanaal hierop aangepast. Onderaan vind je de links hiernaar toe.

 

Wat een verschil hé? 
Rechts was de oude cover, die ik steeds gebruikte voor mijn updates over het schrijfproces naar jullie toe.

Links is de nieuwe cover. Ik ben zo benieuwd wat jullie ervan vinden? 

De stilte, omtrent mijn updates naar jullie toe, kwam omdat ik was verdwaald in de wereld van de uitgeverijen. Inmiddels kan ik mededelen dat ik met uitgeverij Palmslag in zee ben gegaan. Hier is ook een crowdfundingplatform genaamd Slagboom bij aanwezig, waar ik gebruik van maak. Dit heb ik samen met mijn uitgever besloten om zo de redactie, correctie, het ontwerp en het drukwerk te kunnen bekostigen. De promotiekosten die erbij komen kijken, neem ik voor mijn eigen rekening.

Boektrailer: "ontsnapt aan de dood"

Met trots presenteer ik hier mijn zelfgemaakte trailer. Het eindresultaat na dagenlang knutselen, knoeien en stoeien. 

Hoe vind je het geworden?

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal, binnenkort komt er een 'vlog' van mij

In het kader dat alle kleine beetjes helpen, ben ik nu op zoek naar ‘funders’ die mij net dát ene duwtje in de rug geven om mijn droom uit te laten komen.
De droom om mijn op waarheid gebaseerde misdaadthriller uit te kunnen geven.
Het boek ‘ontsnapt aan de dood’ zal je meesleuren in een ‘zwarte periode’ uit mijn leven en zal je nog lang bijblijven. Drugshandel, afpersing en afrekeningen in het criminele circuit… Het is bijna wekelijks in het nieuws en ook mijn boek laat die rauwe kant van onze samenleving zien. Dat maakt het boek, gezien de ernst van het verhaal zeer urgent.


Ben jij degene, die mij dát duwtje in mijn rug geeft? 

Hier vind je mijn project: https://slag-boom.nl/project/ontsnapt-aan-de-dood 

Je kan rekenen op een mooie tegenprestatie! 


Mensen in andere landen kunnen ook doneren. Je kan via een bankoverschrijving en dan het BIC nummer bij de betaling invullen. Dat nummer is: INGBNL2A


Bezoek mijn website: https://www.ontsnaptaandedood.nl

Facebookpagina: https://www.facebook.com/ontsnaptaandedood/

Voor meer informatie en/of vragen stuur mij gerust een mail: ontsnaptaandedood@gmail.com

 

 2018©Vlindertje73  (Engelina Jonk)

Dit bericht mag uiteraard gedeeld worden.

Als lezer en/of schrijver ben je welkom op deze site.