Hagedis gevonden in de broccoli


Hagedis gevonden in de broccoli


De AH verkoopt tegenwoordig niet alleen rund, varkens, herten en kangoeroe vlees, maar tegenwoordig ook hagedissenvlees. Dat laatste nog gratis ook. Dit overkwam de ‘gelukkige’ vrouw die broccoli op het menu had staan. Er zat een levende hagedis in haar broccoli, toen ze deze wilde wassen. Zie hier voor het artikel: link rtl 4 een levende hagedis in de broccoli. Bizar toch?


Wat wil nou het toeval? Vanmorgen las ik hier op yoors een blog van Miranda over “keek jij al zo naar broccoli” en door die blog kwam ik op het idee om mijn ovenschotel met broccoli hier te gaan plaatsen.

Aangezien ik tegenwoordig zelf al mijn foto’s maak, moesten we vandaag dus verplicht aan de broccoli ovenschotel. Geen probleem! Even naar de winkel voor de nodige ingrediënten, waar ik de broccoli aan een uiterst zorgvuldig onderzoek heb onderworpen. Ja, je weet maar nooit toch? Bij thuiskomst de broccoli nog even onder de loep gehad en toen was ik er van overtuigd dat er echt geen hagedis te bekennen was.


Conclusie: Overheerlijke broccoli schotel gegeten vandaag! Recept met foto’s volgen hierna….


Recept: BROCCOLI SCHOTEL MET MOZARELLA© Vlindertje73