Het geitenwollen sokken meisje.


Gloednieuw vind ik iets wat nog nooit eerder is gebruikt. Gedragen in dit geval…

Er is geen fabriek of winkel aan te pas gekomen. Ook is het niet gemaakt door kinderen of zeer slecht betaalde mensen uit arme landen. Je weet wel, zoals sommige spulletjes van de goedkopere winkels. Ik ga geen namen noemen… Dit komt daar echt niet vandaan. Nee, echt niet!

Deze sokken zijn gloednieuw en door mijn moeder haar handen met breinaalden gebreid. Het garen is natuurlijk wel gekocht en uiteraard voor een prikkie op de markt. Zulke vrolijke kleuren, daar word je toch gewoon blij van?

Gloednieuwe gebreide wollen sokken om mijn voeten, zulke zijn er vast niet veel. Nee stel je voor, dat je dan een geitenwollensokken meisje bent. Het kan mij niet schelen, ik laat mijn voeten niet verkleumen door de mening van anderen.

Geschreven voor de januari uitdaging 140 YW. Doe je ook mee? 


2017©Vlindertje73

Vind je dit een goede post en wil je hierop reageren?
Klik dan hierboven op 'Aanmelden' Je krijgt er een leuke bonus voor terug!
Vervolgens kan je zelf ook artikels, blogs, foto's en vele andere dingen met ons delen. Je wordt er zelfs beter van, letterlijk en figuurlijk ;)