Laptop gedrenkt in wijn

Laptop gedrenkt in wijn


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling


Nee, beste lezers het is niet zoals jullie denken een recept ofzo. Nee, het is heel erg wat er gebeurd is. Werkelijk waar! Een vriend van mij kwam even een papier snijder en bindmachine langs brengen. Altijd gezellig. Ik als vrouwtje ongeduld wilde natuurlijk gelijk weten hoe of die apparaten werken. Dus hup, het hele zootje op tafel. Ploep daar ging mijn glas wijn om, boven over mijn trouwe laptoppie. Ik probeerde die nog te redden, maar was geen houden aan. Doordat ik hem nogal abrupt omhoog pakte, was ook nog eens mijn usb stickie gekrakt. Het hele alfabet kraamde ik eruit, ach mijn arme buren… Want dat stickie, daar staan, ik weet wel niet hoeveel verhalen op. Bewaard in de loop der jaren dus, ook veel wat niet eens meer op deze laptop staat. Mijn laptoppie is tenslotte nog maar twee jaar jong.

Wat nu…..? De laptop gedroogd met een doek, poosje op de verwarming gelegen. Koud had ie het zeker niet….. Daarna ongeduldig lappie weer aangezet en wonderbaarlijk hij deed het. Behalve toen dat ding zijn letters op het beeldscherm moest gaan produceren…. Dat ging nogal raar. Alle letters stonden door elkaar, heel apart.

Grof geschut erbij door middel van een föhn. Dat vond mijn lappie schijnbaar wel lekker, want nu doet ie het weer als een tierelier.

Poe poe, wat zou ik ook zonder mijn lappie moeten? Dan ben ik toch echt in de aap gelogeerd…… niet eens zozeer voor het internet ofzo, maar dan kan ik niets meer schrijven. Nou dat eigenlijk niet, want schrijven kan ook wel op papier. Alleen hoe krijg ik het dan op internet. Dus de tranen van vreugde stroomden net rijkelijk over mijn wangen, net als de wijn eerder op de avond over mijn lappie.© Vlindertje73

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (13 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Fijn dat het goed afgelopen is.
| 12:50 |
Ja echt wel, wat moet ik zonder mijn lappie....
| 18:02 |
Fijn voor je dat je lappie hebt kunnen redden.

Groetjes josma
| 21:45 |
Ja, velen zullen dit herkennen. We zijn zo afhankelijk geworden van die apparaten dat zo'n ongeluk direct als ramp ervaren wordt. Gelukkig dat ie het weer doet!
| 19:43 |
fijn dat het goed gekomen is
| 10:03 |
Wat een geluk dat het toch nog goed is gekomen!
| 13:04 |
Wat een mazzel dat het uiteindelijk nog goed is gekomen.
| 06:08 |
Toch nog geluk gehad. Gelukkig maar he
| 17:24 |
Was echt ff paniek hierzo.... Beetje geluk is ook wel welkom hier.
| 17:34 |
Gelukkig maar. En anders had misschien de zak met rijst methode kunnen werken. Die gebruiken ze ook voor mobieltjes.
| 09:50 |
Rijst tussen de letters.....? Heb wel eens letterkunst gemaakt, met woorden op papier. (met eind woord, nieuwe zin beginnen) Wel grappig, zal m even opzoeken!
| 11:17 |
Nee de hele laptop in een bak met rijst. En dan 24 uur laten staan. De rijst absorbeert het vocht.
| 13:09 |
Hoop niet dat het weer gebeurt maar zal het onthouden
| 17:33 |
gelukkig maar, zou zonde zijn alles kwijt te raken.
| 05:46 |
Het usb stickie was krom maar die doet het ook nog
| 11:16 |
gelukkig ik zou ook gek worden
| 01:17 |
Idd
| 11:16 |
gelukkig is het goed afgelopen
| 23:55 |
Ja ben erg blij
| 11:15 |
Met veel warme liefde is ie weer opgeknapt :-)
| 22:04 |
poe poe oververhit hier hahahah ben zo blij
| 22:57 |
Een backup los van je laptop bewaren... altijd ergens een originerl en ergens een kopie
| 20:38 |
Ja ik ook, nu alles weer onder controle
| 22:56 |
Alles im griff!!

"Und schuld war doch nur der Wein" #Herzilein
| 23:01 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen