Laptop gedrenkt in wijnNee, beste lezers het is niet zoals jullie denken een recept ofzo. Nee, het is heel erg wat er gebeurd is. Werkelijk waar! Een vriend van mij kwam even een papier snijder en bindmachine langs brengen. Altijd gezellig. Ik als vrouwtje ongeduld wilde natuurlijk gelijk weten hoe of die apparaten werken. Dus hup, het hele zootje op tafel. Ploep daar ging mijn glas wijn om, boven over mijn trouwe laptoppie. Ik probeerde die nog te redden, maar was geen houden aan. Doordat ik hem nogal abrupt omhoog pakte, was ook nog eens mijn usb stickie gekrakt. Het hele alfabet kraamde ik eruit, ach mijn arme buren… Want dat stickie, daar staan, ik weet wel niet hoeveel verhalen op. Bewaard in de loop der jaren dus, ook veel wat niet eens meer op deze laptop staat. Mijn laptoppie is tenslotte nog maar twee jaar jong.

Wat nu…..? De laptop gedroogd met een doek, poosje op de verwarming gelegen. Koud had ie het zeker niet….. Daarna ongeduldig lappie weer aangezet en wonderbaarlijk hij deed het. Behalve toen dat ding zijn letters op het beeldscherm moest gaan produceren…. Dat ging nogal raar. Alle letters stonden door elkaar, heel apart.

Grof geschut erbij door middel van een föhn. Dat vond mijn lappie schijnbaar wel lekker, want nu doet ie het weer als een tierelier.

Poe poe, wat zou ik ook zonder mijn lappie moeten? Dan ben ik toch echt in de aap gelogeerd…… niet eens zozeer voor het internet ofzo, maar dan kan ik niets meer schrijven. Nou dat eigenlijk niet, want schrijven kan ook wel op papier. Alleen hoe krijg ik het dan op internet. Dus de tranen van vreugde stroomden net rijkelijk over mijn wangen, net als de wijn eerder op de avond over mijn lappie.© Vlindertje73